Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ισχυρά μπουρίνια με δυνατούς ανέμους και χαλάζι σήμερα - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο


Μετά τον επίμονο και εξαντλητικό καύσωνα των τελευταίων ημερών, ο καιρός άλλαξε σημαντικά, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας και τις βροχές.

Μάλιστα, η ΕΜΥ εξέδωσε την Τετάρτη (24.7.2024) έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, κάνοντας λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από δυνατούς ανέμους και ενδεχομένως από χαλάζι. Την ίδια ώρα η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή.

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο σημειώνοντας πως: «Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια)».

Τα φαινόμενα θα σημειωθούν:

Σήμερα Πέμπτη (25.07.2024)

1. από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, στην κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένου του νομού Θεσσαλονίκης) και την ανατολική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Θάσου)

2. από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα, στη Θράκη (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Σαμοθράκης)

3. από τις πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι στην περιοχή Σποράδων και πρόσκαιρα στη βόρεια Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News