Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Μανώλης Λιδάκης: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον τραγουδιστή ‑ Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του


Ο Μανώλης Λιδάκης ακύρωσε όλες τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για αυτό το καλοκαίρι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Facebook.

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε το κοινό του, μέσω της σελίδας «Αγροτικό Δισκοπωλείο», ότι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του άλλαξε τα σχέδια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει, τι του συνέβη.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης.

Η σχετική ανάρτηση:

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News