Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Έκλεισαν τα Λουτρά Πόζαρ - Αντιδράσεις από επαγγελματίες και επισκέπτες


Έκλεισαν οι εγκαταστάσεις των Λουτρά Πόζαρ, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει πριν δυο μέρες ο Πρόεδρος Πέτρος Τζέκος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης, "θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Κυριακή 07/07/2024 και ώρα 20:00μμ όλες οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης (Υδροθεραπευτήρια, Αναψυκτήριο και εξωτερικοί χώροι – πισίνες) θα παραμείνουν κλειστές για την υλοποίηση εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων".

Όσον αφορά στην επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων, η ίδια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας".

Αντιδράσεις

Την ίδια στιγμή, αρκετά είναι τα μηνύματα που λάβαμε τις τελευταίες μέρες από επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και από από επισκέπτες της περιοχής μας, για το βεβιασμένο της απόφασης.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, θα έπρεπε να υπάρξει πιο έγκαιρη ενημέρωση και όχι να γίνει η ανακοίνωση δύο μέρες πριν την εφαρμογή της απόφασης.

Επίσης, αρκετοί επισκέπτες της περιοχής μας εκφράζουν την δυσφορία τους με αναρτήσεις τους στα social media, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση ώστε να επιλέξουν άλλες ημερομηνίες για την επίσκεψή τους στα Λουτρά Πόζαρ.

10 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τους κάνει ο Παρουτογλου τους Λουτρακιωτες, έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβήθηκαμε τον Παρουτογλου, βράδυ θα φύγει και αυτός!

      Διαγραφή
  2. Δε γίνεται να κλείσουν οριστικά να ησυχάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν η ζήλια ψορα θα κολλαγε όλη η χώρα!

      Διαγραφή
  3. Καλοκαίρι δε θέτε να κλείσουν,χειμώνα δε θέτε...Ε, πότε θέτε ρε παιδιά να συντηρηθούν;;;;Πείτε στον δήμαρχο πότε σας βολεύει να ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι οντως η συντηρηση η κρυβεται κατι αλλο απο πισω;; οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους!μετα από χρόνια βγήκαν άξιοι άνθρωποι που ασχολούνται για να καθοριστούν τα λουτρά για το φεστιβάλ.Μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:37 όταν μάθεις πραγματικά τον αληθές λόγο του κλεισίματος ξανά γράψε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:30 πμ εγώ μιλάω για τα άτομα που είναι επανω στην διοίκηση. Δεν έχω ξαναδεί άλλους να ασχολούνται έτσι. Εσυ πίστευε ότι θες 2:30

      Διαγραφή
    2. Όταν μάθεις και εσύ να γράφεις ελληνικά γράψε μας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News