Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ζητά την καταδίκη Πολάκη, αλλά για τον Κυρανάκη... σιωπή - Η απάντηση Τζάκρη σε Συρεγγέλα


Να μην έχει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» κάλεσε τη Μαρία Συρεγγέλα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μετά τη δήλωση της γραμματέα της ΝΔ, η οποία ζήτησε από τους βουλευτές να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προς εκείνη προχθές το βράδυ στη βραδινή εκπομπή του Attica.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στέλνει απάντηση στη Μαρία Συρεγγέλα, υπενθυμίζοντάς της πως ως «υφυπουργός Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλου, ως γραμματέας, ως γυναίκα και ως άνθρωπος» δεν καταδίκασε την επίθεση του Κώστα Κυρανάκη προς εκείνη, επίσης σε τηλεοπτικό πάνελ. Μάλιστα παραθέτει και το σχετικό βίντεο.


 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θ. Τζάκρη:

«Αγαπητή κυρία Συρεγγέλα,

Διάβασα την πρόσκληση σας να πάρω θέση στην εξύβριση σας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος τυγχάνει και προσωπικός μου φίλος. Πολύ κακώς σας εξύβρισε, χάνοντας το όποιο πολιτικό δίκαιο υπεράσπιζε!

Ωστόσο ως διακριτή πολιτειακή παράγοντας που είστε, οφείλετε να υπηρετείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα ή απλούστερα να μην έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Θα μπορούσατε άραγε να μου παραθέσετε τις σχετικές δικές σας δηλώσεις καταδίκης στην δική μου περίπτωση ως Υφυπουργός αρμόδια για τα θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλου, ως γραμματέας, ως γυναίκα και ως άνθρωπος, γιατί κατά την έρευνα στο αρχείο μου δεν σας εντόπισα.

Σας παραθέτω το video του ουτιδανού Κυρανάκη να με εξυβρίζει πολύ χειρότερα κι εντελώς απρόκλητα. Ο δε ουτιδανός λίγες εβδομάδες μετά υπουργοποιήθηκε από τον «ευπατρίδη» Πρωθυπουργό σας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News