Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Συνάντηση του ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτη με τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΕΛΓΑ


Η ανασυγκρότηση του ΕΛΓΑ είναι μια από τις κεντρικές μας δεσμεύσεις και σύντομα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη την πρόταση μας. Σήμερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Οργανισμού και να γίνω αποδέκτης των αιτημάτων τους.

Η κουβέντα μας επικεντρώθηκε στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν. Ενώ παράλληλα, συζητήσαμε και για τον σχεδιασμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ενίσχυση του ΕΛΓΑ σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Η επιλογή της ηγεσίας του Υπουργείου μας είναι ο συνεχής διάλογος καθώς μέσα από αυτόν πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταλήξουμε στα καλύτερα αποτελέσματα για τους ανθρώπους που υπηρετούν τη λειτουργία του πρωτογενούς τομέα, πάντοτε με τελικό αποδέκτη των θετικών συνεπειών τους παραγωγούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News