Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Γιαννιτσά: Εκδηλώσεις μνήμης της επετείου του προδοτικού πραξικοπήματος και της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο (ΦΩΤΟ)


ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης - Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου του προδοτικού πραξικοπήματος και της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Στις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου του προδοτικού πραξικοπήματος και της Τούρκικης εισβολής στην Κύπρο, που διοργάνωσαν και φέτος ο Δήμος Πέλλας, ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Πέλλας και η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, παρέστη σήμερα, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Υφυπουργός παρέστη στην τέλεση μνημόσυνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιανντσών και στην επιμνημόσυνη δέηση. Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του ήρωα Γεώργιου Ρούση.


Ο Υφυπουργός, κ. Σταμενίτης δήλωσε:
«50 χρόνια μετά η πληγή παραμένει ανοιχτή και η μνήμη ανεξίτηλη. Η Ελλάδα δεν ξεχνά, τιμά τους υπερασπιστές της. Με σεβασμό και συγκίνηση αποτίουμε φόρο τιμής στους Ήρωες, οι οποίοι υπερασπίστηκαν την Κύπρο δίνοντας τη ζωή τους κατά την τουρκική εισβολή του 1974 αλλά και τους έως σήμερα αγνοουμένους, ελπίζοντας για διακρίβωση της τύχης τους. Η χώρα μας διαχρονικά στέκεται στο πλευρό της Κύπρου στον δίκαιο αγώνα για τον τερματισμό της παράνομης τουρκικής κατοχής και την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News