Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Αλμωπίας


Εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Αλμωπίας:


 

3 σχόλια:

  1. Μια απορία. Από πότε μια προβολή κινηματογραφικής ταινίας από ιδ. εταιρεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα και όχι από σύλλογο, ομάδα πολιτών κτλ εντάσσεται στο πολιτιστικό καλεντάρι;
    Γιατί να μην ενταχτεί τότε και το πάρτι ενός cafe ή τα εγκαίνια μια μπουάτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως με αυτό που υπαινίσσεσαι.
      Είμαι επαγγελματίας και το θεωρώ απαράδεκτο.
      Ας ενταχτεί τότε και κάθε εκδήλωση που γίνεται από κάθε επιχείρηση με σκοπό την αύξηση των εσόδων της και ας βαφτιστεί πολιτιστικό event. Χώρια ότι αυτό αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό.
      Κάποιοι συμπεριφέρονται με γνώμονα τα πάρε δώσε και τα "γραμμάτια" τους πουλώντας χάντρες και περνώντας μας για ανόητους ιθαγενείς.
      Εκτός κι αν δεν υπάρχει εισιτήριο και είναι ελεύθερη και η είσοδος.

      Διαγραφή
    2. Και φυσικά,για άλλη μια φορά, μην περιμένετε απάντηση των καθ΄ ύλην αρμόδιων. Γνωστή η τακτική. Όταν μας πιάνουν κάνουμε ησυχία μέχρι να το ξεχάσουν.
      "Αχ, πού 'σαι, νιότη, που 'δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος!"
      Κ. Βάρναλης,

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News