Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Στην Κύπρο ο Στέφανος Κασσελάκης: Σε φιλικό αγώνα με Αποστολάκη και Τζάκρη (ΦΩΤΟ)


O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται ήδη στη Λευκωσία για τα πενήντα χρόνια από την εισβολή του Αττιλα, ξεκινάει τις επαφές του, επισκεπτόμενος σε λίγη ώρα, τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων κ. Νίκο Σεργίδη στα γραφεία της Οργάνωσης, εδώ στο κέντρο της Κυπριακής πρωτεύουσας.

Το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη είναι ιδιαίτερα πυκνό. Αύριο θα επισκεφτεί το υπουργείο Αμυνας, στη συνέχεια θα μεταβεί στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο και θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστοδουλίδη. Θα δει επίσης την πρόεδρο της Βουλής κ. Δημητρίου και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου.


Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύουν ο Βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, καθώς επίσης και η Βουλευτής Πέλλας και Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία μάλιστα έκανε ανάρτηση στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News