Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Νέοι κάδοι τοποθετήθηκαν στο κέντρο της Αριδαίας - Απομακρύνθηκαν οι ξύλινες κατασκευές (ΦΩΤΟ)


Νωρίς το πρωί της τετάρτης ξεκίνησε η απομάκρυνση των μεταλλο-ξύλινων κατασκευών που περίκλειαν τους κάδους απορριμάτων στο κέντρο της πόλης από τα συνεργεία του δήμου. Αντικαταστάθηκαν και οι κάδοι με καινούργιους.

Ένα καλό βήμα για τη καθαριότητα της πόλη μας γιατί λίγο-πολύ, όλοι γνωρίζουμε πως αυτές οι μεταλο-ξύλινες κατασκευές είχαν γίνει εστίες μόλυνσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από το τμήμα καθαριότητας του Δήμου, σταδιακά θα απομακρυνθούν όλες οι μεταλο-ξύλινες κατασκευές από την πόλη της Αριδαίας.



 

9 σχόλια:

  1. Η τοποθέτηση των μεταλλοξυλινων κατασκευών έγινε μετά από μελέτη ή μετά από εμπεριστατωμένη πρόταση από ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τώρα έγινε κάποια μελέτη; Για να ξέρω όταν δεν θα βάλουν τα φρένα και χτυπήσουν κάνα αμαξι/βιτρίνα σε ποιον να κάνω μήνυση…

      Διαγραφή
  2. Να απομακρυνθούν οι καδοι απο το κεντρο της Αριδαίας και των οικισμων...Ντροπη...Η μονη λυση ειναι οι ατομικοι καδοι, οι οποιοι, μετα απο δημοσιοποιηση του προγραμματος αποκομιδης, με ευθυνη των πολιτων θα βγαινουν για να αδειασουν...και κατι αλλο, κρατηστε τα σκουπιδια στο σπιτι οταν διαπιστωνετε οτι ο καδος ειναι γεματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕΝΕΙ

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους ...τι ήτανε το άθλιο τσίρκο με τα ξύλινα ....χωρια ότι ήτανε άθλια κατασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.42 έχεις απόλυτο δίκαιο βλ.Λιτοχωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη περασετε απ τους καδους στα ψαραδικα θα παθετε αμνησια απ τη μποχα, δυστηχως ο υπευθηνος δεν εκανε τιποτα, μια ζωη τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο πισω είστε, κ σαν περιοχη κ διοικηση, παρτε ιδεες από άλλους Δήμους, μήπως ξυπνήσετε, (στον Δήμο μου, Κεντ. Μακεδονια), βάζουν υπόγειους κάδους, όλος ο χώρος περιξ καθαρός, ουτε γατες, ουτε αδέσποτα να αδειάζουν τους κάδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News