Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Πότε θα επαναλειτουργήσουν τα Λουτρά Πόζαρ; - Ανήσυχοι οι επαγγελματίες της περιοχής


Ανήσυχοι είναι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα, με όσα συμβαίνουν στα Λουτρά Πόζαρ.

Η Δημοτική Επιχείρηση έχει κλείσει από την Κυριακή 7 Ιουλίου και η σχετική ανακοίνωση ανέφερε πως "θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας". Έκτοτε, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Και όλα αυτά, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Φεστιβάλ Πόζαρ.

Όλοι αναρωτιούνται, τι μέλλει γενέσθαι και περιμένουν μια επίσημη απάντηση από τη Διοίκηση, η οποία στην επίσημη ανακοίνωση που είχε εκδώσει είχε κάνει λόγο για "υλοποίηση εργασιών συντήρησης των εγκαταστάσεων".


26 σχόλια:

  1. TA ΛΟΥΤΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι που ξενοι θα ρθουνε και κλειστά τι θα λενε αλλά ποιος θα τα σκεφτεί γιατί ρεζίλι σαν περιοχή θα μας λένε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε δήμαρχο άπλα αύξηση στο νερό ποτίσματος αύξηση στα δημοτικά τέλη αύξηση στους μισθούς αυτών και όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την αύξηση του νερού ΦΤΕΕΙ ο δήμαρχος οι ποιο πάνω;

      Διαγραφή
  4. Τα θεωρούν κτήμα τους πήγα με την οικογένεια το απόγευμα εν μέσω καύσωνα και με ενημέρωσαν ότι 9 το βράδυ κλειδώνουν την πόρτα και πρέπει να φύγουμε,ρώτησα για ποιο λόγο και μου είπαν αυτές τις εντολές έχουμε.απογορευουν λες και μπήκαμε σε μαγαζί τους και πρέπει να φύγουμε γιατί κλείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφου δν λειτουργουν οι πισινες,ποιος ο λογος να ειναι ανοιχτα μετα της 9? Εχεις πετύχει ποτέ σου κανα 15ρια γυφτους να την πεφτουν στο ποταμι και να μπεκροπινουν? Ποιος θα τους βγαλει μετα 2 το βραδυ αν ειναι μεσα,εσυ?

      Διαγραφή
    2. ,Δηλαδή να πας μια βόλτα δεν μπορείς επειδή είναι κλειστές οι πισίνες?η φύση εκεί κι αυτή δική τους είναι?ποιος μου απαγορεύει να καθίσω στην περιοχή όσο θέλω ?δεν νομίζω να μπήκα σε καμία ιδιωτική περιοχή...

      Διαγραφή
  5. πρωτη φορα αριστερα τωρα κ στον δημο αλμωπιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι από βλακώδη σχόλια δεν είναι πρώτη φορά. 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον δεν είναι πληρωμένα σαν τα δικά σου,επαγγελματία τρολ.

      Διαγραφή
    2. Τι να κάνεις μεροκάματο να βγαίνει.🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  7. Θελουν να τα πουλήσουν τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ’ ότι ξέρω αυτοί που διοικούν δεν είχαν καμία σχέση με τον τουρισμό άρα δεν τους ενδιαφέρει κιόλας χειριστές μηχανημάτων ειναι, Αλλά είδαμε και τους προηγούμενος τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπομονή θα δείτε πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί να ενδιαφέρθουν οι δήμαρχοι, πατάει κανένας πριν η μετα; Όχι! Τα καταστρεφουν με δίμηνα, εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους, αυτά που είχαν τάξει για ψήφους. Μήπως έχει επενδύσει κάποιος κάτι για να καίγεται; Ξανά όχι, οπότε ας περάσει η τετραετία και δεν βαριέσαι, χε@@@@αμε για τα Λουτρά! Για μην πω για τους διευθυντές, όλοι άσχετοι με τον τουρισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λογικά σας έβγαλαν οι σεκιουριταδες με τα μπλοκακια...κάνουν ότι θέλουν ,και διαδίδουν ότι τους δοσανε τα λουτρά...Νίκο σε εκθέτουν και είναι ακόμα αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να πιστεύω ότι το τριήμερο των εκδηλώσεων θα είναι ανοιχτά τα Λουτρά Πόζαρ, γιατί αν είναι κλειστά και γίνουν οι εκδήλωσης τότε θα είναι Σκάνδαλο και θα πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα στο κόκκινο president

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πω πω πόσο σας πονάει η νέα αρχή ....σας ενοχλούν να γίνονται έργα ...θέλετε να μένουμε Ουγκάντα ....κάνει πεζοδρόμια Ε είναι χάλια ...δεν φτιάχνουν δεν κάνουν τπτ ...κάνουν έργο τώρα το κάνουν τον χειμώνα γίνονται ...κάνουν χειμώνα εεε το καλοκαίρι γίνονται ...ρε παντε να λουστειτε λέω εγώ κοπριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καμια αναλυτικη ενημερωση για τον τροπο που εκλεισαν. Κανενας δεν ξερει πραγματικα, ποιοι ειναι οι λογοι? Αν οπως εγραφαν θα γινει συντηριση , δεν θα μπορουσαν να γινουν τμηματικα και να λειτουργει η λουτροπολη μεχρι να τελειωσει η συντηριση ? Δεν θα επρεπε να ενημερωθουν ολοι οι επαγγελματιες? Δεν θα επρεπε να υπαρχουν ανακοινωσεις για ολους τους πολιτες σε ολα τα μεσα και σε μεγαλυτερα ΜΜΕ προκειμενου να γνωριζουν οι ποκιτες και οι επισκεπτες ο που ειχαν κανονισει να επισκεφθουν την περιοχη μας και και ο κυριως λογος ηταν η υπαρξη των λουτρων και η λειτουργια της λουτροπολης?
    Επιπλεον για ποιον λογο δεν επιπτεπεται η εισοδος στα ν υπολοιπο χωρο που δεν αφορα την λουτροπολη και τος υποτιθεμενες συντηρισεις που δεν γινονται.
    Αν κλεισει και δεν λειτουργει η λουτροπολη εχουν παψει και οι συμβασεις εργασιας που εχουν υπογραφει ή συνεχιζει να μετραει ο χρονος εργασιας σαν να εργαζονται κανονικα υποδεχομενοι επισκεπτες ενω δεν υπαρχουν επισκεπτες υπο την καθεστωτικη απαγορευση. Θεωρω οτι η διοικηαη της Λουτροπολης καθως και η νεα Δημοτικη αρχη ειναι τραγικη κυριως με τον τροπο που λειτουργει, ειναι αντιπαραγωγικη, και με τον τροπο που λειτουργει θετει σε κινδυνο πολλες εκατονταδες επαγγελματιων λογο του οτι η επισκεψιμοτητα εχει πεσει κατακορυφα με αποτελεσμα να δημιουργουνται μονο εσοδα χωρις εσοδα.
    Απο την αλλη βλεπουμε συνεχομενες αυξησεις σε δημοτικα τελη τελη αρδευσης και γενικα η πολιτικη της αυξησης και της εισπρακτικης πολιτικης , το μονο που μπορει να επιτευχθει ειναι αυξηση του κοστους ζωης και αυξηση του κοστους παραγωγης των πολιτων του Δημου μας. Ενω ο Δημος θα πρεπει να συμβαλει με τις πολιτικες του στην μειωση του κοστους ζωης και παραγωγης των αγτοτικων αγαθων , θα πρεπει να συμβαλει στην αυξηση εσοδων απο την προβολη του τουριστικου πακετου που εχουμε αντι να μειωνει τα εσοδα απο ενα κλεισιμο λειτουργιας της μεγαλυτερης δυσικης λουτροπολης . Θεωρω οτι πρεπεει να αλαξετε πολιτικη ετσι ωστε να βοηθησετε τους πολιτες αντι να τους χαντακωνετε. Διαφορετικα αν δεν μπορειτε αφηστε τον χρονο να περασει μην κανοντας τιποτα οπως και η προηγουμενοι τουλαχιστον δεν θα κανετε μεγαλυτερη ζημια.
    Μια ακομη πενταετια χαμενη εις βαρος των πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ιδια χαζά γίνονται και στα λασπολουτρα δτις Κρηνιδες Καβαλας. Κανονικά λειτουργούν 1 Ιουνίου με 15 Σεπτεμβρίου, αλλά οι φωστήρες της δημοτικής αρχής αποφάσισαν στις 15 Ιουνίου να ξεκινήσουν έργα ανάπλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρετε, σε όλους τους σχολιαστές. Προσωπικά θα καταθέσω το παράπονό μου, διότι είχα κλείσει από 30/06/2024 έως και 12/07/2024 κατάλυμα σε ξενώνα της Όρμας και το απόγευμα της Παρασκευής 05/07/2024, μία δεσποινίς με ανοίκειο τρόπο μου ανακοίνωσε ότι τα λουτρά διακόπτουν την λειτουργία τους από την Κυριακή 07/07/2024 στις 20.00 το βράδυ για άγνωστο διάστημα. Σε ερώτησή μου ποίος θα μου επιστρέψει τα χρήματα του ξενοδοχείου, με κοίταγε ηλιθίως με ανοικτό στόμα.
    Λυπάμαι πολύ, έρχομαι με την οικογένειά μου 17 έτη στα "Π'οζαρ" και διαπιστώνω, ότι κάθε χρόνο είναι και χειρότερα, Ειλικρινά λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News