Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Στον Πανεδεσσαϊκό Τάσος Τσενεκλίδης και Αλέξανδρος Μπόλας


Στον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ θα αγωνίζεται την φετινή σεζόν ο Τάσος Τσενεκλίδης!

Ο 16χρονος ταλαντούχος μέσος συμφώνησε με την διοίκηση και θα είναι στα πλάνα της ομάδας τόσο για την στελέχωση της Κ17 όσο και της πρώτης ομάδας!

Ο Τάσος από μικρός ξεχώρισε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, την ομαδικότητα, την αγωνιστική πειθαρχία και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα!

Με την ΕΠΣ Πέλλας στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ16, ενώ έχει όλα τα προσόντα να εξελιχθει ποδοσφαιρικά και να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και καλή απόδοση!

 

Άλλο ένα ταλέντο ενέταξε η ομάδα στο δυναμικό της! Ο Μπόλας Αλέξανδρος θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ για την επερχόμενη σεζόν!

Ο Αλέξανδρος από μικρή ηλικία ξεχώρισε στο πρωτάθλημα των αναπτυξιακών ηλικιών, και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την ΕΠΣ Πέλλας την σεζόν 2022-2023, ενώ πέρασε από την Κ16 του Πανσερραϊκού!

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό πολλά υποσχόμενο και με πολύ καλά στοιχεία!

Με σκληρή δουλειά έχει τα προσόντα να εξελιχθει και να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News