Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Χρήστος Μάστορας: Εντυπωσίασε με τη μεταμόρφωσή του σε Στέλιο Καζαντζίδη - Τα σχόλια που εισέπραξε


Μέσα σε μία μέρα, το τρέιλερ του «Υπάρχω», ταινία στην οποία ο Χρήστος Μάστορας υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη, έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο τραγουδιστής απέσπασε θετικά σχόλια από την πλειοψηφία όσων είδαν τα πρώτα πλάνα της ταινίας, που αφορά τη ζωή του αείμνηστου λαϊκού καλλιτέχνη. Οι περισσότεροι έδωσαν στον frontman των «Μελισσών» τα εύσημα για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, μιας και αν και τραγουδιστής, ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται να ανταποκρίνεται καλά -για τους περισσότερους- στις απαιτήσεις του ρόλου.

.

 

«Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Μπράβο Χρήστο» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που άφησαν οι θαυμαστές του.


Εκτός όμως από τους φαν του και η εγχώρια σόουμπιζ χειροκρότησε την προσπάθειά του. Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αλιάγας, η Ελένη Φουρέιρα, η Σμαράγδα Καρύδη, η κουμπάρα του, Βασιλική Μιλλούση, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Πάνος Βλάχος, είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου, που αποθέωσαν τον τραγουδιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News