Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Γ. Κετικίδης σε Ν. Παρούτογλου για αυξήσεις τελών: «Θα χαρακτηριστείτε ως η Δημοτική Αρχή των αυξήσεων»


Την αντίθεσή του στις αυξήσεις των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αλμωπίας, εξέφρασε ο Γιάννης Κετικίδης, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαντώντας στην εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, τόνισε ότι οι αιρετοί δεν είμαστε εδώ για να αναπαράγουμε και να εφαρμόζουμε τις εισηγήσεις των υπηρεσιών, αλλά για να χαράσσουμε τη δική μας πολιτική προς όφελος των πολιτών.

Όπως είπε, "θα περίμενα να έχει δική της πρόταση η Δημοτική Αρχή. Εμείς καλούμαστε να πάρουμε εδώ μέσα πολιτικές αποφάσεις, αλλά το θέμα είναι ποιος θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Και θα το βάλουν δυστυχώς οι πολίτες". Και πρόσθεσε: "Θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε άλλες λύσεις, να βρούμε άλλες χρηματοδοτήσεις και όχι να προχωρήσουμε σε αυξήσεις".

Ο κ. Κετικίδης είπε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο, ότι η σημερινή Διοίκηση κινδυνεύει να χαραχτεί στη συνείδηση των πολιτών ως η Δημοτική Αρχή των αυξήσεων.

8 σχόλια:

  1. Άσε ρέ κετικιδη έχεις άποψη κ εσύ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά σου λέει ρε Γιάννη το ζωάκι.Θελουμε αυξήσεις,τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κλειστά δημοτικά γήπεδα θέλουμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τσακο δεν εχει νερό να πιούμε ολο το καλοκαίρι
    Και αυτοι ασχολούνται με το αν θα κατεβάσει ομαδα ο εξαπλατανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι προηγούμενες των χρεών για να μην ξεχνιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ""ΔΑΚ Αριδαίας"" μετονομάστηκε σε ""ΚΔΑΚ Αριδαίας""
    Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό κέντρο ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News