Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Επιζών του πολύνεκρου δυστυχήματος περιγράφει τις στιγμές που οδήγησαν στην τραγωδία


Τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας μετά τη φονική καραμπόλα από την οποία ανασύρθηκαν νεκροί 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, περιγράφει στο protothema.gr ένας από τους επιζώντες του δυστυχήματος.

Ο κ. Μιλτιάδης Κουτσανδρέας, ο οποίος επέβαινε μαζί με το γιο του στο τρίτο ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα στη στροφή της Ελαίας, αναφέρει πως ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο, το βαρύ όχημα ντελαπάρισε και έφερνε βόλτες στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, έπεσε με ορμή πάνω στα δύο αμάξια που προπορεύονταν, με αποτέλεσμα το πρώτο να σφηνωθεί κάτω από την καρότσα και το δεύτερο να πέσει στις προστατευτικές μπάρες.

«Η νταλίκα ερχόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία και ξαφνικά του έφυγε το τιμόνι δεξιά, πήγε να το μαζέψει και τούμπαρε. Άρχισε να φέρνει βόλτες στο δρόμο και έπεσε πάνω στα δύο οχήματα που ήταν μπροστά μας. Δεν πρέπει να έτρεχε πολύ, αλλά του έπεσε η δεξιά ρόδα προς τα έξω, πήγε να το μαζέψει και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Βασικά βρέθηκε στη μέση του δρόμου» δήλωσε ο κ. Κουστανδρέας.

«Ο μπροστινός μας πήγε να τον αποφύγει και έπεσε πάνω στα προστατευτικά. Εκεί διαλύθηκε το αμάξι. Στο πρώτο έπεσε η νταλίκα πάνω του. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Πέρασαν δύο ώρες για να καταλάβω ότι υπήρχε αμάξι από κάτω. Είχε σφηνώσει από κάτω» εξηγεί ο συνοδηγός του τρίτου εμπλεκόμενου οχήματος, ο οποίος έκανε λόγο για ένα σημείο με επικίνδυνες στροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News