Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Δήμος Σκύδρας: Παραπλάνηση, συκοφαντία και διασπορά του διχασμού από την αντιπολίτευση


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επιβεβαιωθεί για ακόμη μία φορά η μικροπολιτική στάση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Προφανώς η δήλωση μου για "Τα έργα και την παρουσία της Δημοτικής Αρχής Σκύδρας απέναντι στην μικροπολιτική", δημιούργησε σύγχυση και πρόβλημα στην επικεφαλής, που χωρίς ίχνος αυτογνωσίας κι αυτοκριτικής, προχώρησε σε μία ανακοίνωση σχετικά με θέμα για τα Σεβαστειανά.

Το θέμα λοιπόν με τίτλο: "Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Σεβαστειανών για την εγκατάσταση φωτοβολτα'ι'κών Σταθμών" είναι στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, ώρα 14.00'.

Ωστόσο η επικεφαλής δεν περίμενε τη θεσμική οδό της ενημέρωσης, συζήτησης κι απόφασης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κατέφυγε πάλι στην προβοκατόρικη και παραπλανητική τακτική της, προσπαθώντας να προκαλέσει και να ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Όλως υποκριτικά επικαλείται η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τη Δημοκρατία, καθώς η ίδια δε σέβεται τις αποφάσεις και τις ενέργειες των δημοκρατικά εκλεγμένων και δη με  μεγάλη πλειοψηφία οργάνων.

Η Δημοκρατία λοιπόν δίνει το βήμα και σ αυτούς, τους ελαχίστους, που καταφεύγουν στην κατάχρηση της ελευθερίας του λόγου, στην παραπλάνηση, στη συκοφαντία και στη διασπορά του διχασμού. 

Όλες οι άσκοπες ερωτήσεις που θέτει η μείζων αντιπολίτευση είτε έχουν ήδη απαντηθεί είτε έχουν αυτονόητες απαντήσεις ή απαντώνται με αποστομωτικά ή ατράνταχτα επιχειρήματα από τη Δημοτική Αρχή εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και όπου ή όπως χρειαστεί.

Ίσως με τις απαντήσεις μας δια των μέσων ενημέρωσης επιδιώκει οι άστοχες ενέργειες της να τύχουν μεγαλύτερης και εξασφαλισμένης δημοσιότητας κι αυτό τη χαροποιεί.

Εντυπωσιασμός χωρίς αντίκρυσμα, όπως άσκοπα κι εσκεμμένα έθιξε το δήμο μας με αβάσιμες αναφορές στις αρχές και στην Εισαγγελία σχετικά με εκδήλωση στον Αλμωπαίο ποταμό, για την οποία εκδήλωση έλαβε την απάντηση  εντός του δημοτικού συμβουλίου ό,τι δεν αποφασίσθηκε, καθώς και ό,τι  πριν από την οποιοδήποτε διοργάνωση θα συζητηθεί πρώτα στο δημοτικό συμβούλιο.

Παρόλα αυτά όμως, παρά τις απαντήσεις που έλαβε, κοινοποίησε στις αρχές αβάσιμα και άσκοπα έγγραφα, τα οποία έδωσε προς δημοσίευση πριν τα καταθέσει στο Δήμο, έγγραφα άνευ ουσίας και αλήθειας και το γνώριζε η ίδια καλά ...μάλλον επιδιώκει να μάθει τις συνέπειες της ψευδούς αναφοράς στην αρχή...

Με σεβασμό λοιπόν στους θεσμούς κι εν αναμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου εκεί θα τεθούν όλα, θα αποκαλυφθεί η μικροπολιτική, θ αποκατασταθεί και θα λάμψει η αλήθεια, όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News