Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ανάρτηση «κόλαφος» από τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Απαντά στα «σούργελα» και προβλέπει επιστροφή Τσίπρα «μετά την επόμενη ήττα»


Ευθείες βολές προς την ηγετική ομάδα, εξαπολύει με ανάρτησή του στο facebook ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιώργος Σγορούδης.

Μια ανάρτηση που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς είναι από τους ανθρώπους που στήριξε την παρουσία του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών.

Αναφερόμενος σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται κοντά στον σημερινό Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας λόγο για "σούργελα".

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προβλέπει την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία προσδιορίζει μάλιστα "μετά την επόμενη ήττα".

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:




 

1 σχόλιο:

  1. Κάτσε ρε παιδιά σούργελα όσοι είναι κοντα στον Κασσελάκη;, Αυτό προσβάλλει κι εμάς. έχουμε πολιτικούς δικούς μας κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News