Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Μεγάλη κινητικότητα στον Εδεσσαϊκό - Οργανώνεται η ομάδα, ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του Εδεσσαϊκού στη συνέλευση που έγινε την Δευτέρα 8-7-2024. Πρόεδρος της νέας διοίκησης εκλέχθηκε ο Κιουρτζίδης Νικόλαος και μέλη οι Σκούλης Ιωάννης, Αδάμ Χρήστος, Μούσιος Λεωνίδας, Τσιτσκάρης Ιωάννης, Πατετσίνης Ευάγγελος, Ζεϊρεκλίδης Παναγιώτης, Διογένης Αντωνιάδης, Καμπούρης Αθανάσιος, Νικολαΐδης Γρηγόριος και Σιάνος Αναστάσιος.

Επίσης εκλέχθηκαν ως αναπληρωματικά μέλη οι Χατζηανδρέου Αναγνώστης, Τσαούσης Χρήστος, Καλαντζής Ιωάννης, Παυλίδης Χρήστος και Τρυφωνίδου Μαρία και μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι Αγγελούσης Παναγιώτης, Τρυφωνίδης Ιωάννης και Μήτσκου Ελισάβετ.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας στην ομιλία του προς τα μέλη ευχαρίστησε όσους κράτησαν και στήριξαν τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια, ανέπτυξε σε γενικές γραμμές το πλάνο της σεζόν και κάλεσε όλους τους φιλάθλους της Έδεσσας να σταθούν δίπλα στην καινούρια διοίκηση.

Ανακοινώθηκε ότι προπονητής της πρώτης ομάδας θα είναι ο Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς και υπεύθυνος των ακαδημιών ο Πέτρος Πεχλιβάνης.


Ο Δημήτρης Πασχαλίδης στα τμήματα υποδομής

Ο ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει οτι ο Κος Πασχαλίδης Δημήτρης θα βρίσκεται την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Κος Πασχαλίδης θα είναι υπεύθυνος για την προπόνηση των τερματοφυλάκων μια θέση που γνωρίζει πάρα πολύ καλά αφού αγωνίστηκε σε αυτή σε επαγγελματικό αλλά και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.


Προπονητής ο Σέρτζι Τσολάκοβιτς

Ο Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει με κάθε επισημότητα πλέον οτι προπονητής της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025 θα είναι ο Κος Τσολάκοβιτς Σέρτζι. Ότι και να πούμε θα ήταν λίγο για την προσφορά του προς τον σύλλογο αφού υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στην Α Εθνική και διετέλεσε και προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ελπίδας Έδεσσας με απόλυτη επιτυχία αφού πέρυσι κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής. Coach σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες.

Με στόχους η ομάδα

Η διοίκηση της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μεγάλο βάρος στον αγωνιστικό σχεδιασμό της πρώτης ομάδας. Οι άνθρωποι του συλλόγου μαζί με τον Κο Τσολάκοβιτς προσπαθούν καθημερινά ώστε να μπορέσουν να κλείσουν το ρόστερ για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Βασικός στόχος όλων είναι η ομάδα να απαρτίζεται απο νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και σε αυτούς να ενσωματωθούν και παιδιά με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις παιχτών που έχουν έρθει σε συμφωνία με την ιστορική ομάδα της πόλης.

Όσον αφορά τώρα τα τμήματα υποδομής ο Κος Πεχλιβάνης εργάζεται καθημερινά ώστε να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθεί η ομάδα μας τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους φίλους μας. Μετά και την ενημέρωση - συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες με γονείς αλλά και με αρκετούς νεαρούς αθλητές στο πολιτιστικό κέντρο ο Κος Πεχλιβάνης θα αναλύσει τις επόμενες ημέρες το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων μέσω του #EdessaikosTV.


Άγγελος Πέτκος και Λάζαρος Ηλίας στην ομάδα

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ο Άγγελος Πέτκος που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα είναι 16 ετών και επιστρέφει μετά τον περσινό του δανεισμό στην Ελπίδα Έδεσσας έχοντας καταγράψει 14 συμμετοχές σαν βασικός και μετράει ήδη ενα πρωτάθλημα την χρονιά που μας πέρασε.

Ο Λάζαρος Ηλίας επίσης 16 ετών αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή σαν δεξιός μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός και αυτος έρχεται με τον τίτλο του πρωταθλητή αφού πέρυσι αγωνιζόταν στην Ελπίδα Έδεσσας.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές προέρχονται απο τα τμήματα υποδομών του Εδεσσαϊκού πριν μεταγραφούν  πέρυσι στην δεύτερη ομάδα της πόλης. Σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Καλώς ήρθατε!


Στέλιος Σιάνος και Δημήτρης Λιάρου στην ομάδα

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Στέλιου Σιάνου και Δημήτρη Λιάρου.

Ο Στέλιος είναι 17 ετών αγωνίζεται κυρίως σαν δεξιός μπακ και έχει γεμάτες παραστάσεις απο την Α και Β κατηγορία του νομού αφού αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ελπίδα.

Ο Δημήτρης 17 ετών και αυτός αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου σαν αμυντικό χαφ. Με γεμάτες συμμετοχές και ο Δημήτρης σε Α και Β κατηγορία έρχεται στην ομάδα μας και αποτελούν μαζί με τον Στέλιο δυο πολύ καλές προσθήκες.

Ο Στέλιος αλλά και ο Δημήτρης ξεκίνησαν απο τα τμήματα υποδομής του Εδεσσαϊκού και έφτασαν σε σημείο πέρυσι να γίνονται πρωταθλητές με την Ελπίδα Έδεσσας.

Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Εδεσσαϊκού και σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News