Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Π.Ε. Πέλλας - Δείτε την απόφαση


Ανακοίνωση - Απόφαση της Π.Ε. Πέλλας:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο Πάρκο-Δάσος της Έδεσσας του Δήμου Έδεσσας και στο Δάσος Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πέλλας, την Τρίτη 16.07.2024 και από ώρα 08:00 π.μ. μέχρι και ώρα 8.00 μ.μ..

Β. Η εφαρμογή της Απόφασης ανατίθεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και στην Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, καθώς και στις Δασικές Υπηρεσίες (Δασαρχείο Έδεσσας και Δασονομείο Γιαννιτσών).



Γ. Οι παραβάτες της Απόφασης τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 129 του Ν. 4926/22 (ΦΕΚ 82/Α΄/2022). Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση εφαρμογής της απόφασης απαγόρευσης και τη βεβαίωση του προστίμου, ορίζονται τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Δασικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News