Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Μομφή από Τασούλα στον «θλιβερό κ. Πολάκη» - Τέθηκε εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Οργή του πολιτικού κόσμου


Την οργή του πολιτικού κόσμου στο σύνολο του προκάλεσε η εκτός ορίων επίθεση που εξαπέλυσε ο «αψύς Κρητικός» σε συνεργάτιδα υπουργού κατά τη συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε θλιβερό τον κ. Πολάκη και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του απεχθή, αηδιαστική εναντι εργαζομενης γυναικας η οποία έκανε τη δουλεια της. Απάδουν της οποιαδήποτε συμπεριφοράς, τόνισε και πρόσθεσε: Αποτρόπαιο και αποκρουστικο υφος.

Μάλιστα, είπε πως ντρέπεται να ασχολείται με τέτοιους συναδελφου. «Αισθανομαι τετοια ντροπή για Κοινοβουλευτισμό όπως αυτος εκπροσωπειται απο Πολακη. Δε θα του επιτρψω σε χυδαιο ζητουλα προσοχης να προσβάλει. Ταπεινωτικη, υβριστικη συμπεριφορά. Παυει να γινεται ανεκτή. Ανυπόφορο. Δε θα επιτρέψω σε κανεναν να βυθιζει διαρκως την εικονας μας προς τον βούρκο του. Θα εξαντλήσω τη βαρυτητα του Κανονισμου της Βουλής. Απρεπής συμπεριφορά».

Σε αυτό το σημείο απέδωσε μομφή τον Παύλο Πολάκη και ανακοίνωση την περικοπή του μισθού του. «Εαν συνεχισει, θα βοηθησει πολυ με τη χυδαιότητα τα οικονομικα της χωρας. Θα εχουμε και επαχθεστερα εαν συνεχισει» προειδοποίησε.
 

Αποτροπιασμός βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση Πολάκη σε συνεργάτιδα υπουργού: Μας εκθέτει

Ενόχληση προκάλεσε και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά Πολάκη, σημειώνοντας ότι δεν γίνεται να τους εκθέτει πάντα ο ίδιος άνθρωπος.
 

Η χυδαία επίθεση Πολάκη κατά συνεργάτιδας υπουργού

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στη Βουλή, όπου συζητείτο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε οξεία φραστική επίθεση κατά συνεργάτιδας υπουργού.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε ο Παύλος Πολάκης.

«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, έφθασε στο σημείο απευθυνόμενος σε συνεργάτιδα υπουργού να της πει: «Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Πολάκη προκάλεσε των βουλευτών που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.
 

Η Λινού ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη

Οργισμένη ήταν η αντίδραση και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού. Η παρευρισκόμενη Αθήνα Λινού, έσπευσε να υπερασπιστεί την γυναίκα συνεργάτιδα υπουργού και με δάκρυα στα μάτια της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα. Αλλά χωρίς να ισοπεδώνω τα πάντα αυτοί είναι οι πολιτικοί [η πολιτική μας] σήμερα. Φανερή ή κρυπτόμενη. Φυσικά περισσότερο συμπεριφορές όχι μεταξύ των πολιτικών αλλά απέναντι στον κόσμο που περιμένει από αυτούς καλύτερες μέρες.
    Κύριοι πολιτικοί είστε θλιβεροί. Μιλάω εκ του αποτελέσματος πάντα. Από αυτά που βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News