Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Έβρος: Πυροβολήθηκε συνοριοφύλακας με τα πυρά να προέρχονται από την τουρκική πλευρά


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στον Έβρο με έναν συνοριοφύλακα να τραυματίζεται από πυροβολισμούς αγνώστων που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (20/07/2024) γύρω στις 18.20 στα συνοριακή περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο, όταν  Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών. Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο 53χρονος συνοριοφύλακας γλίτωσε για 2 χιλιοστά από τον θάνατο, καθώς η σφαίρα διαπέρασε και χτύπησε το λεπτό έντερο.

Μετά την επιτυχή χειρουργική του επέμβαση, οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα και ο 53χρονος αναρρώνει στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΘ) του νοσοκομείου Διδυμοτείχου.

1 σχόλιο:

  1. Δε βλέπω λεονταρισμούς ου τύπου πάμε να τους ξεσκίσουμε όπως διατυπώνονται με μεγάλη ευκολία όταν αφορούν π.χ άλλη γειτονική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News