Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Λουτροχώρι Σκύδρας: Αντιπολίτευση και μικροπολιτική πάνω στα καμένα - Η απάντηση «κόλαφος» της Δημάρχου Κ. Ιγνατιάδου


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Από νωρίς το πρωι ήμασταν με τους συνεργάτες μου, όπως οφείλαμε, στην περιοχή Λουτροχωρίου που ξέσπασε χθες το βράδυ φωτιά.

Και πάλι τα μηχανήματα του Δήμου Σκύδρας με πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο της φωτιάς για αποφυγή πιθανών αναζωπυρώσεων.

Υ.Γ. Από την αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας, δεν περιμέναμε και κάτι άλλο ή κάτι καλύτερο..πάντα με τη συμπεριφορά τους αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων!



Η θεατρική τους παράσταση  είναι αντιληπτή απ όλους.. εμείς στο Λουτροχώρι, που ήταν το μοναδικό σημείο που είχαμε φωτιά χθες, ήμασταν από  την αρχή και φύγαμε στις 02.30 τα ξημερώματα. Κανέναν της αντιπολίτευσης δεν είδαμε....

Και ήμασταν με ρόλο ουσιαστικό και αποτελεσματικό και όχι με βίντεο και μικροπολιτική, με κατηγορίες  χωρίς να γνωρίζουν  από πού και  πώς ξεκίνησε η φωτιά!

Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η οριοθέτησή της, η κατάσβεσή της, να μην κινδυνέψουν άνθρωποι και περιουσίες, να προστατέψουμε το περιβάλλον.

Γι αυτό άλλωστε κινητοποιήσαμε άμεσα όλες τις δυνάμεις μας που επιχειρούσαν αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

Δεν μας πέρασε στιγμή από το μυαλό να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και ν' ανεβάζουμε άσκοπα περιεχομένου βίντεο, όπως έκαναν αυτοί και μάλιστα τα αναδημοσίευσε το φερέφωνο μέσο τους...αυτοί μάλλον έψαχναν την ευκαιρία ή και εύχονταν γι' αυτό!!

Γι' αυτό και έκαστος εφ' ω ετάχθη!!

Γι' αυτό εμείς θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή κι αυτοί τελευταίοι και κατα'ι'δρωμένοι θα αγωνίζονται για λίγα likes!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News