Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Πέλλα: Έπεσε χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού - Τεράστιες καταστροφές (ΦΩΤΟ)


Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε χθες, Τρίτη (02/07) την Έδεσσα, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και κτήματα της περιοχής, ενώ κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει από σήμερα, Τετάρτη μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης όλη τη χώρα.

Περιοχές της Έδεσσας “άσπρισαν” από το χαλάζι που έπεφτε, το οποίο είχε μέγεθος καρυδιού, καταστρέφοντας ακόμη και στο 100% καλλιέργειες με κεράσια, ροδάκινα και μήλα  κ.α.

Η κακοκαιρία έπληξε όλη την περιοχή της Βεγορίτιδας σε Άρνισσα, Παναγίτσα, Ζέρβη, Άγιο Αθανάσιο, Ξανθόγια και αλλά και τα χωριά Κερασιά, Καρυδιά, Νησί και Κορυφή του Δήμου Έδεσσας.

Στον Άγιο Αθανάσιο, οι ισχυροί άνεμοι έσπασαν δέντρα.

Σημειώνεται πως η ΕΜΥ το πρωί της Τετάρτης (03/07) προχώρησε σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Τρίτη (02/07), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.




 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News