Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι και επίσημα υποψήφια για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και με βίντεο που ανάρτησε στα social media εξηγεί τους λόγους που θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η Άννα Διαμαντοπούλου επικοινώνησε με τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παράλληλα επικοινώνησε και με υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος, που πλέον είναι οκτώ. Ακόμη όπως έγινε γνωστό η πρώην υπουργός  δεν θα έχει επιτελική ομάδα δίπλα της, πλην των συνεργατών της στο «Δίκτυο».

 

5 σχόλια:

  1. Ανανέωση, φρεσκαδούρα κι ελπίδα.🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ με τον Κασσελακη και γαμω της φρεσκαδουρες

      Διαγραφή
    2. Με είδες χτες που πήγαινα επίσκεψη στους Στεφάνου; Σατανά! Τίποτα δε σου ξεφεύγει.
      😭😭😭

      Διαγραφή
  2. εχει πολιτικη ωριμοτητα απευθηνεται στον ωριμο πολιτη και οχι στον θυμωμενο ημιμαθη δεν κανει ευκαιριακη αρπα κολα πολιτικη γιατι δεν θεωρει τους πολιτες αφελεις, χιλιομετρα μπροστα απ τους λοιπους υποψηφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι σαν τον Αντρέα τον Λοβέρδο που σε όλα τα γκάλοπ σάρωνε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News