Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Παύλου Γερουλάνου στην Πέλλα


Στο πλαίσιο του πανελλαδικού προγραμματισμού,ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος,επισκέπτεται την Παρασκευή 2 Αυγούστου την Πέλλα.

Στο κάλεσμά του χρησιμοποιεί μια διαφορετική μεθοδολογία,αφού αντί για τις παραδοσιακές ομιλίες, καλεί τους πολίτες και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ,σε ανοιχτές εκδηλώσεις διαλόγου και επικοινωνίας.

Το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει:


Ώρα 13.00μμ Έδεσσα
Επίσκεψη στον δήμαρχο Έδεσσας

Ώρα 14.00μμ Σκύδρας
Επίσκεψη στην δήμαρχο Σκύδρας

Ώρα 18.00μμ Έδεσσα Καφέ μπάρ "duomo"
Ανοιχτή εκδήλωση διαλόγου

Ώρα 20.00μμ Γιαννιτσά Καφέ μπάρ "mostra"
Aνοιχτη εκδήλωση διαλόγου

Η Αριδαία,η Κρύα βρύση,η Σκύδρα αλλά και άλλες δημοτικες ενότητες,θα συμπεριληφθούν σε νεότερο προγραμματισμό,προς το τέλος  Αυγούστου.

1 σχόλιο:

  1. Σύντροφε στο πασοκ έμειναν οι υποχρεωμένοι.Οι ελεύθεροι τη βούληση πήγαν ΣΥΡΙΖΑ προ πολλού.Εκεί: όπου έχει ρήξεις ζυμώσεις , ιδεολογικές μάζες. Όχι τεμπελιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News