Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

H σκηνή των «Δυο Ξένων» που δεν θα ξαναδούμε ποτέ στον αέρα του Mega


Υψηλότατες τηλεθεάσεις σημειώνει για ακόμα μία φορά η επανάληψη των «Δυο Ξένων» στο απογευματινό πρόγραμμα του Mega, μία σειρά που μέχρι σήμερα έχει μια θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης, έχοντας καταφέρει να αγγίξει ποσοστό της τάξεως του 47,7% στους πίνακες τηλεθέασης κατά την πρώτη προβολή της, το 1998.

Και μπορεί το εν λόγω σήριαλ να το έχουν δεκάδες φορές παρακολουθήσει μικροί και μεγάλοι, ωστόσο κάθε σεζόν βρίσκεται εντός προγράμματος – κατά την καλοκαιρινή κυρίως περίοδο. Έτσι και φέτος. Μόνο που αυτή τη φορά, εκτός από το «απαγορευμένο» επεισόδιο που εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να προβάλλεται λόγω ακατάλληλης φρασεολογίας, οι παρατηρητικοί τηλεθεατές πρόσεξαν πως αφαιρέθηκε μία πολύ χαρακτηριστική σκηνή που έχει -δικαίως- συζητηθεί πολύ.

26 χρόνια πιστεύαμε ένα ψέμα: Η αποκάλυψη για τους «Δυο Ξένους» που σόκαρε και τους πιο φανατικούς

Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το επεισόδιο με την πρώτη ερωτική συνεύρεση Μαρίνας Κουντουράτου – Κωνσταντίνου Μαρκορά στη σοφίτα του σπιτιού της Ντένης και μέρος του αμέσως επόμενου. Μετά τα όσα συνέβησαν, βλέπουμε τη Μαρίνα να αγνοεί επιδεικτικά τον Μαρκορά για να πάρει το αίμα της πίσω για τις αρχικές του απορρίψεις, με τον ίδιο να δέχεται το τελειωτικό χτύπημα όταν η ξανθιά τηλεπερσόνα αφήνει να εννοηθεί πως τη βραδιά που οι δυο τους ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, εκείνη… υποκρινόταν την ευχαρίστησή της.

Η σκηνή που κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το εν λόγω επεισόδιο, είναι το «παίξιμο» της Κουντουράτου στη σχολή του Κωνσταντίνου, ως μια γυναίκα που υποκρίνεται ερωτική ευχαρίστηση. Πρόκειται για σκηνή διάρκειας 1,5 περίπου λεπτού, η οποία στο YouTube έχει συγκεντρώσει 444.000 προβολές, με την πλατφόρμα να έχει ορίσει περιορισμό ηλικίας για την παρακολούθησή της.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως πρόκειται για πλάνα που εν έτει 2024 μόνο ακραία δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, καθώς στις νέες ελληνικές σειρές οι τηλεθεατές παρακολουθούν συχνά πολύ πιο σκληρές σκηνές ερωτικού περιεχομένου αλλά και βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News