Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Η Ελισάβετ Μουτάφη με τον σύζυγό της υιοθέτησαν παιδάκι - Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram


H Eλισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής υιοθέτησαν ένα αγοράκι, τον Δημήτρη. Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του στα social media. Κρύβοντας το πρόσωπο του παιδιού με μια γαλάζια καρδιά, η Ελισάβετ Μουτάφη έγραψε: «Καλώς ήρθες στη ζωή μας Δημήτρη».

Υπενθυμίζεται πως η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νίφλης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Σαντορίνη, με την ηθοποιό να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ο σύζυγός της και γνωστός δημοσιογράφος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, με τις οποίες η ηθοποιός διατηρεί άψογες σχέσεις.


Το βράδυ της Κυριακής (14/7) η Ελισάβετ Μουτάφη ανέβασε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της και σημείωσε για τα γενέθλιά του: «Αγάπη μου χρόνια σου πολλά. Φέτος μαζί με τις κούκλες μας, έχεις και τον γιο μας».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News