Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ντέμη Γεωργίου: Στην εντατική η παίκτρια του Masterchef ‑ Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή


Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, η οποία υπέστη οξεία βακτηριακή μόλυνση στην Πάρο, όπου εργαζόταν.

Το πρωί της Κυριακής η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος της Ντέμης, Θανάσης Καραχάλιος που βρισκόταν μαζί της στην Πάρο και επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω της μεταφοράς της στο νοσοκομείο και της κρισιμότητας της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News