Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Τροχαίο: Παρασύρθηκε 11χρονος - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του


Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα χθες το απόγευμα (1/8) στο Λεσίνι Μεσολογγίου, όταν ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Το παιδί φέρεται να περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος. Αμέσως μετά την παράσυρση, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον 11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News