Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Πέλλα: Μέχρι τη Δευτέρα 12/8 πληρωμές ΕΛΓΑ για τις ζημιές του 2023


Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το αργότερο έως τη Δευτέρα 12 Αυγούστου δρομολογούνται από τον ΕΛΓΑ οι πληρωμές των αποζημιώσεων έτους 2023, σύμφωνα με πληροφορίες του ypaithros.gr

Πηγές του ΥΠΑΑΤ αναφέρουν ότι ενδεχομένως τα χρήματα να κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών και την Παρασκευή 9 Αυγούστου, ωστόσο αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ως ημέρα πληρωμών και την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Οι αγρότες σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως για παράδειγμα στην Κεντρική Μακεδονία (Πέλλα, Ημαθία κ.ά.) περιμένουν από τα τέλη Ιουνίου  πως και πως να δουν το πολυπόθητο χρώμα του  χρήματος για τις περσινές ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους (κεράσια κ.ά) από τις χαλαζοπτώσεις του Μαΐου, προκειμένου να καλύψουν τις τρέχουσες αυξημένες δαπάνες της καλλιεργητικής φροντίδας των χωραφιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News