Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης 15 Αυγούστου


Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2024:

Κριός

Από σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στον 5ο οίκο σου, δίνοντάς σου μια επιπλέον ευκαιρία να επιλύσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν στον ερωτικό τομέα, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σου. Προτίμησε να κάνεις τέτοιες συζητήσεις προς το βράδυ, όταν η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή, διευκολύνοντάς σε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης στον 9ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα στον 12ο μπορεί να σε οδηγήσει να απομακρυνθείς από την πραγματικότητα μέσω αυταπατών και φαντασιώσεων. Είναι καλό να είσαι προσεκτικός/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου, και είναι πιθανό να παραβρεθείς σε κάποια γιορτή ή κοινωνική υποχρέωση.


 

Ταύρος

Όσο επιφυλακτικός και αν είσαι με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου, το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στον 11ο οίκο σου μπορεί να οδηγήσει κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο να εκμεταλλευτεί τις ευαισθησίες σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή. Από σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα στον 4ο οίκο σου, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να λύσεις θέματα που αφορούν τους γονείς ή το σπίτι σου και παραμένουν εκκρεμή. Το βράδυ, το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή θα σε διευκολύνει να εκφράσεις τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς, πιθανόν σε κάποιο πανηγύρι για τον εορτασμό της Παναγίας ή σε μια συναυλία.
 

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο, μπορεί να νιώσεις απογοήτευση και μοναξιά, ίσως να αισθανθείς παραμελημένος/η από το ταίρι σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε μελαγχολία. Επιπλέον, ίσως αισθανθείς ότι σε εκμεταλλεύονται ή ότι σου λένε ψέματα. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή θα σε βοηθήσει να επιλέξεις να μιλήσεις ανοιχτά και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, καθώς και όλα όσα σε απασχολούν. Από σήμερα, ο Ερμής περνά στον Λέοντα στον 3ο οίκο σου, διευκολύνοντάς σε να βρεις λύσεις μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις για ζητήματα που σε είχαν ενοχλήσει στο παρελθόν. Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω στον 8ο οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αποσυρθείς και να αναλογιστείς πρόσωπα και καταστάσεις.
 

Καρκίνος

Παρότι η ημέρα έχει εορταστική διάθεση, νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό εξαιτίας του άγχους που σε κυριεύει. Η Σελήνη στον 6ο οίκο σου, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο, μπορεί να ρίξει τη ζωτικότητά σου. Από σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στον 2ο οίκο σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με εκκρεμότητες όπως πληρωμές, χρέη και οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν. Αν σου οφείλουν χρήματα, υπάρχει πιθανότητα να τα λάβεις αυτές τις μέρες. Προς το βράδυ, με το τρίγωνο του Ερμή με τη Σελήνη, θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στον 7ο οίκο σου, ενισχύοντας την ανάγκη σου για συντροφιά και την παρουσία άλλων ανθρώπων γύρω σου.
 

Λέων

Με τη Σελήνη στον 5ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 8ο οίκο, νιώθεις γεμάτος/η ρομαντισμό και έχεις διάθεση να αφεθείς σε όνειρα και φαντασίες. Αν ασχολείσαι με την τέχνη, αυτό μπορεί να σε κάνει πιο δημιουργικό/η. Ωστόσο, αν δεν ανήκεις στο καλλιτεχνικό περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να γίνεις ευάλωτος/η και να επηρεαστείς αρνητικά από άλλους. Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, που από σήμερα επιστρέφει στο ζώδιο σου και στον 1ο οίκο, θα σε βοηθήσει να είσαι ειλικρινής, εκφράζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες χωρίς αναστολές. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον 6ο οίκο σου, στον Αιγόκερω, και είτε θα βρεθείς με πολλές υποχρεώσεις είτε θα νιώσεις την ενέργειά σου να μειώνεται σημαντικά.
 

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 4ο οίκο σου και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο, είναι προτιμότερο να μην μοιραστείς οικογενειακά σου ζητήματα με άλλους, καθώς οι συμβουλές τους μπορεί να μην είναι αντικειμενικές και να σε αποπροσανατολίσουν, είτε σκόπιμα είτε όχι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το ταίρι σου, το οποίο μπορεί να σε απογοητεύσει με τη στάση του για ακόμα μια φορά. Ωστόσο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, που από σήμερα επιστρέφει στον Λέοντα στον 12ο οίκο σου, θα σε ωθήσει να μοιραστείς σκέψεις, ανησυχίες και φοβίες με άτομα που εμπιστεύεσαι απόλυτα, αν και θα ήταν σοφό να κρατήσεις ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω στον 5ο οίκο σου, θα νιώσεις πιο χαλαρός/ή και θα βρεις την όρεξη να διασκεδάσεις.
 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον 3ο οίκο σου και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στον 6ο οίκο, θα έχεις έντονη διάθεση για μετακινήσεις και βόλτες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, προς το βράδυ, καθώς η όψη αυτή κορυφώνεται, μπορεί να αισθανθείς την ενέργειά σου να εξαντλείται. Ο ανάδρομος Ερμής περνά στον Λέοντα στον 11ο οίκο σου και, σε τρίγωνο με τη Σελήνη, θα σε οδηγήσει σε συζητήσεις με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες. Παρόλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να μην τηρήσει τις υποσχέσεις του, γεγονός που μπορεί να σε απογοητεύσει. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και όσο πιο αντικειμενικός/ή γίνεται. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου, και το μόνο που θα θέλεις είναι να επιστρέψεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις με την οικογένειά σου.
 

Σκορπιός

Σήμερα θέλεις να έχεις γεμάτο πορτοφόλι για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά με τη Σελήνη στον 2ο οίκο σου, μπορεί να υπάρχει οικονομική αστάθεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σου δημιουργεί μπερδεμένες καταστάσεις, οπότε αν αποφασίσεις να βγεις έξω, φρόντισε να ελέγξεις προσεκτικά τον λογαριασμό που θα σου δώσουν για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επίσης, απόφυγε να ασχοληθείς με τυχερά παιχνίδια, καθώς υπάρχει κίνδυνος απωλειών. Ωστόσο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, που επιστρέφει στον Λέοντα στον 10ο οίκο σου, θα σε κάνει πιο υπεύθυνο/η στις υποχρεώσεις σου και κοινωνικό/ή, οπότε είναι πιθανό να βρεθείς κάπου για να γιορτάσεις την ημέρα. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στον 3ο οίκο σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου να συναντήσεις συγγενείς και φίλους.
 

Τοξότης

Η διάθεσή σου θα είναι ευμετάβλητη και κυκλοθυμική με τη Σελήνη στον 1ο οίκο σου, κάνοντάς σε να συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδί που του πήραν το αγαπημένο του παιχνίδι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 4ο οίκο σου μπορεί να σε ωθήσει να θυματοποιηθείς, προσπαθώντας να κάνεις τους δικούς σου να νιώσουν τύψεις επειδή δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκμεταλλευτείς την αγάπη που σου δείχνουν, αλλά και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τις ευαισθησίες σου. Από σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα στον 9ο οίκο σου και σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη, κάνοντάς σε πιο ανοιχτό/η και προοδευτικό/ή στις απόψεις σου, καθώς και πιο περιπετειώδη. Αργά το βράδυ, με τη Σελήνη να περνά στον Αιγόκερω, μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει λίγο πιο προσεκτικό/ή με τα χρήματα.
 

Αιγόκερως

Παρόλο που η ημέρα έχει γιορτινό χαρακτήρα, δεν θα βρίσκεσαι σε κοινωνική διάθεση με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σου. Θα είσαι πιο μυστικοπαθής και εσωστρεφής, και με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 3ο οίκο σου, υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγείς και να παρανοείς όσα ακούς. Επίσης, η επικοινωνία σου, κυρίως με συγγενείς και αδέλφια, θα είναι δυσκολότερη λόγω της ασαφούς έκφρασής σου. Από σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα στον 8ο οίκο σου, και είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα κληρονομιάς και χρηματοοικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον 1ο οίκο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να επιδείξεις εγωιστικές τάσεις, κυρίως αν έχεις την αίσθηση ότι κάποιοι προσπαθούν να σε υπονομεύσουν.
 

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με διάθεση κοινωνική και με διάθεση για επαφές με φίλους και γνωστούς, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 11ο οίκο σου. Ωστόσο, το απόγευμα και το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 2ο οίκο σου, καθώς και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή που επιστρέφει στον Λέοντα στον 7ο οίκο σου, υπάρχει η πιθανότητα να νιώσεις απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο. Ενδέχεται να προσπαθήσεις να βοηθήσεις υπερβολικά, δείχνοντας μεγάλη ευαισθησία και ευπιστία. Σχετικά με το ταίρι σου, θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός/η και μπορεί να επαναφέρετε θέματα του παρελθόντος στη συζήτηση. Όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω αργά το βράδυ, θα νιώσεις την ανάγκη για μοναξιά και εσωστρέφεια, προκειμένου να επεξεργαστείς τα γεγονότα της ημέρας.
 

Ιχθύς

Σήμερα, με τη Σελήνη στον 10ο οίκο σου, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, να κάνεις τηλεφωνήματα με ευχές και να προγραμματίσεις επισκέψεις. Ωστόσο, το απόγευμα και το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τον 1ο οίκο σου, καθώς και το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που επιστρέφει στον Λέοντα στον 6ο οίκο σου, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις δημοσίως τα συναισθήματά σου και ενδεχομένως να αποκαλύψεις κάποια μυστικά του παρελθόντος, δίνοντας όμως λάθος εντυπώσεις. Θα είσαι υπερευαίσθητος/η και μπορεί να θυματοποιείσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεις τους συνομιλητές σου. Αργά το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω στον 11ο οίκο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και να διασκεδάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News