Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Τροχαίο με νεκρό 18χρονο οδηγό - Μάχη για τη ζωή του δίνει ο συνομήλικος συνεπιβάτης του


Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, μόλις 18 ετών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 04:55 τα ξημερώματα σήμερα στο Παγκράτι.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνοριοφύλακας συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σοβαρά τραυματίστηκε και ο επίσης 18χρονος συνεπιβάτης του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως και μια 24χρονη που ήταν μαζί του στο ΙΧ αυτοκίνητο.

1 σχόλιο:

  1. Στην περιοχή μας πολλά ανεξέλεγκτα μηχανάκια μας δουλεύουν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News