Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 19/8 με ανατροπές: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Αυγουστιάτικο φεγγάρι, πάντα το θαυμάζουμε, το περιμένουμε και το απολαμβάνουμε ειδυλλιακά, δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς και τους περισσότερους μας βρίσκει σε μία παραλία, ξεκούραστους, χαζεύοντας τον φωτισμένο έναστρο ουρανό και κάνοντας σχέδια…

Η φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνος σχηματίζεται στις 19 Αυγούστου 2024, στο ζώδιο του Υδροχόου, μαζί της παρατηρούμε και την συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο γεγονός που προσδίδει ότι το φεγγάρι αυτό δεν θα είναι τόσο ήρεμο, ρομαντικό, ειδυλλιακό και οι συνθήκες γύρω μας δεν θα είναι τόσο χαλαρές όσο φανταζόμαστε ή θα θέλαμε να είναι!

Είναι μία Πανσέληνος που θα κάνει δυνατό «κρότο» από γεγονότα που θα απασχολήσουν το σύνολο ή αλλιώς την κοινή γνώμη, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο είναι ένα φεγγάρι που θα φέρει ξαφνικά ευτράπελα ανατροπών και αλλαγών σχεδίων και κάπως άναρχες εξελίξεις στις ανθρώπινες σχέσεις!

Πέντε ημέρες πριν και πέντε ημέρες μετά την κορύφωση του φαινομένου το κλίμα γύρω μας θα είναι τεταμένο επομένως η περίοδος από τις 14-24 Αυγούστου κρίνεται ως η SOS περίοδος του μήνα όπου χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε κινήσεις, δράσεις και επιλογές! Αυτό το φεγγάρι όμως θα φέρει και σημαντικές αλλαγές ζωής, ειδικά σε 4 Ζώδια , όλοι μας όμως αυτό το διάστημα παρακινούμαστε προς μία νέα κατεύθυνση.

Τα 4 Ζώδια που θα έχουν ανατροπές με την Πανσέληνο του Αυγούστου

• Ταύροι – ειδικά οι γεννημένοι 16-20/5
• Λέοντες- όσοι έχουν γενέθλια 18-20/8
• Σκορπιοί – οι γεννημένοι 17-19/11
• Υδροχόοι - οι γεννημένοι 15-17/2
 

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Αυγούστου τα 12 Ζώδια
 

Κριός

Το φεγγάρι αυτό αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή ανθρώπων που σε πλαισιώνουν. Σε διακρίνει ο αυθορμητισμός, η δίψα για αλλαγή, ενώ κορυφώνονται εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που σε συναρπάζουν! Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών, είναι ακατάλληλο το διάστημα για ρίσκο!
 

Ταύρος

Μεγάλες ανατροπές είναι στο πρόγραμμα σε θέματα που συνδέονται με την καριέρα, τους στόχους και το γάμο! Οι εξελίξεις της περιόδου σου δίνουν ένα γερό σκούντημά για να ξυπνήσεις, να αφυπνιστείς, να δεις την αλήθεια και να προχωρήσεις σε μία νέα κατεύθυνση – με ότι συνεπάγεται αυτό! Επαναστατείς σε ότι σου χαλά την ηρεμία ή σε βγάζει από την βολή σου!
 

Δίδυμοι

Είσαι από τους λίγους που θα απολαύσεις αυτό το Φεγγάρι κάπου μακριά από την πόλη, κάνοντας μεγαλόπνοα σχέδια για το αύριο και ανταλλάσσοντας θεωρίες και φιλοσοφίες ζωής, ανοίγοντας το μυαλό σου σε νέα δεδομένα… Πιο προκλητικές θα έιναι οι μέρες για σένα που έχεις γεννηθεί 5-10 Ιουνίου που νιώθεις ότι υπάρχει μία στασιμότητα που δεν μπορείς να ανατρέψεις. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες και να ξεπεράσεις τα δυσλειτουργικά μοτίβα!
 

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο αυτό το φεγγάρι για το ζώδιο σου, είσαι αρκετά ανήσυχος εσωτερικά, η διαίσθησή σου χτυπάει καμπανάκι κινδύνου ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ έρχονται και κάποιες αποκαλύψεις που σου δημιουργούν εκνευρισμό! Προσοχή σε καβγάδες με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, ή μαθαίνεις νέα για πρόσωπα του κύκλου σου, που σε στεναχωρούν! Η μετριασμένη και οργανωμένη οικονομική διαχείριση θα σε γλιτώσει από μπελάδες
 

Λέων

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου φέρνοντας ένα ισχυρό κύμα εντάσεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Τσακώνεσαι με όλους, δεν μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες ενώ προκαλούνται ανατροπές και αλλαγές σχεδίων με τα άτομα που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου!
 

Παρθένος

Η Πανσέληνος του μήνα σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση και σε έντονο στρες, κυρίως για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου! Είναι πολύ πιθανό κοντά στο φεγγάρι να υπάρξουν και κάποιες αναπροσαρμογές στο εργασιακό σου πρόγραμμα εξαιτίας της διακοπής κάποιων συνεργασιών!
 

Ζυγός

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έχει πάθος και ερωτισμό για το ζώδιο σου, θα το απολαύσεις, θα το χαρείς, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις τις τρέλες σου και θα νιώσεις αρκετά απελευθερωμένος από ότι σε βαραίνει. Το κόστος; Τα οικονομικά θα σε ζορίσουν, ενώ μία ερωτική ιστορία που εξελίσσεται τώρα, φουντώνει το ερωτικό σου πάθος, την ζήλεια και δεν σου δίνει εγγυήσεις!
 

Σκορπιός

Σε μεγάλη ένταση βρίσκεσαι με αυτή την Πανσέληνο, ένας αναβρασμός ψυχολογικός προκύπτει τώρα, εξαιτίας έκτακτων γεγονότων που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις σχέσεις σου! Νιώθεις ότι όλοι σε έχουν βάλει στο στόχαστρο και αντιδρούν και επαναστατούν με την συμπεριφορά και τις επιλογές σου! Προσοχή σε ενδοοικογενειακούς καβγάδες, ενώ θέλοντας ή μη θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τις αποφάσεις σου
 

Τοξότης

Ένα ταξιδιάρικο φεγγάρι σε περιμένει αγαπητέ μου Τοξότη. Η θετική πλευρά είναι ότι σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις παραστάσεις, να βρεθείς με νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις απόψεις, να βρεθείς σε κίνηση! Η αρνητική του πλευρά είναι ότι μπορεί να είσαι πολύ πιο βιαστικός και εκρηκτικός στα λόγια σου εκφράζοντας αλήθειες που κάποιους τους βγάζουν από την βολή τους!
 

Αιγόκερως

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος τονίζει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες σου φίλε μου Αιγόκερε για αυτό και σου προξενεί ανασφάλεια για το αύριο, δεδομένου ότι συνειδητοποιείς ότι δεν είναι εφικτή η σταθερότητα και η ισορροπία στις σχέσεις καις τα οικονομικά! Ξαφνικά έξοδα, καβγάδες για χρήματα και αναπροσαρμογές στα καλοκαιρινά σχέδια είναι μέσα στις τάσεις αυτού του φεγγαριού!
 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο φωτίζοντας πολύ περισσότερο τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και φέρνοντας την κορύφωση σημαντικών στιγμών και σημαντικών αποφάσεων! Διακρίνεις ότι δεν μπορεί να βρεθεί κοινό σημείο ταύτισης στα προσωπικά, στις σχέσεις σου, με κάποιους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Βγαίνεις από τα ρούχα σου με κάποιες εξελίξεις, αντιδράς, θυμώνεις … Πολύ πιθανή αυτή την περίοδο είναι και η απόφαση αλλαγής σπιτιού ή επαγγελματικής έδρας!
 

Ιχθύς

Μία αποκαλυπτική Πανσέληνος έρχεται στην καρδιά του Αυγούστου να προκαλέσει την αναστάτωση της, γιατί βγάζει στην φόρα πληροφορίες που αγνοούσες και αλήθειες που ήθελες να κρύψεις! Είναι ένα φεγγάρι που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς την ενέργειά σου, απογοητεύεσαι και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου! Θυμήσου όμως ότι η αλήθεια πάντα λυτρώνει και τελικά η έκβασή του θα αποβεί θετική γιατί θα γνωρίζεις καλύτερα που πατάς και πού βρίσκεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News