Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Ανοιχτό κάλεσμα για το 1ο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας - Οινογνωσίας - Τοπικών προϊόντων


6-7-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Το Φεστιβάλ προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την ποικιλία και την ποιότητα των τοπικών γεύσεων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και προωθεί τους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να λάβουν μέρος, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της δράσης, Αντιδήμαρχο Χατζηδημητριάδη Γιώργο και Πρόεδρο Επιτροπής της πρώην ΔΗ.Κ.Ε.Α Μαγγίρη Γεωργία στα τηλ. 6972231030 και 6978848497 αντίστοιχα, έως την Κυριακή 11 Αυγούστου.

3 σχόλια:

  1. Ολοι μαζι,εναν Συλλεκτη δεν κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω τι λες τώρα ρε συ; ...μεγάλη ιδέα έχεις φίλε

      Διαγραφή
    2. Το μόνο που είχε κόσμο ήτανε το street food ....τα τοπικά προϊόντα πάτωσαν ....οπότε το καλύτερο είναι τριήμερο όλα μαζί για να έχει όλες τις ημέρες κόσμο ...αλλά αν είσαι άσχετος λογικό είναι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News