Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Χιλιάδες κόσμου στον Εξαπλάτανο για τα Λουντέμεια 2024 - Φωτογραφίες από ψηλά


Μια εικόνα, λένε, ισούται με χίλιες λέξεις. Και αυτές οι εικόνες μαρτυρούν την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν για άλλη μια χρονιά τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ 2024.

Μαρτυρούν επίσης, την άψογη διοργάνωση που φέρνει εις πέρας ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου "Μενάλαος Λουντέμης", ο Πρόεδρος, οι άνθρωποι της Διοίκησης, οι εθελοντές, όλοι αυτοί που κοπίασαν και κατάφεραν για άλλη μια χρονιά το ακατόρθωτο, δηλαδή να προσελκύσουν τόσο κόσμο και να τον εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το βράδυ του Σαββάτου, χιλιάδες άνθρωποι έγιναν μια παρέα και απόλαυσαν τρία αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Κώστα Καραφώτη με το επιτελείο τους. Ένα πρόγραμμα τεσσάρων ωρών χωρίς διακοπή, που κράτησε αμείωτο το κέφι και τη ζωντάνια. Με παλιές και νέες επιτυχίες, με διαχρονικά τραγούδια και με μια ζωντανή σχέση τραγουδιστών και κοινού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News