Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

«Πέταξες μακριά μας σαν αετός» - Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του 26χρονου Γιώργου


Με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν οι φίλοι του τον Γιώργο που έχασε ξαφνικά τη ζωή του.

Ο 26χρονος κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν σε ταβέρνα. Παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο της πόλης. «Έφυγες νωρίς, φίλε μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου», γράφει φίλος του ενώ άλλη μία φίλη του γράφει στην ανάρτησή της «πέταξες μακριά μας σαν αετός».

Άφησε πίσω τη σύζυγο και το μικρό παιδί τους. Στο παρελθόν ήταν ποδοσφαιριστής στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Χρήστης που τον γνώριζε από την ποδοσφαιρική ομάδα έγραψε ότι ήταν «ένα χαμογελαστό παιδί που έτρεχε για όλα, είχε τα γήπεδα και το χορτάρι στην «πένα», καλύτερα από γήπεδα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News