Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Τράβηξε την κουρτίνα στο μπάνιο και άρχισε να ουρλιάζει: Εφιαλτικές στιγμές στο ντους σε ξενοδοχείο για 29χρονη τουρίστρια


Μία 29χρονη τουρίστρια στα Κουφονήσια, κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την τραβούσε βίντεο, την ώρα που έκανε μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η 29χρονη τουρίστρια έσπευσε να καταγγείλει τον 43χρονο

Όπως ανέφερε το Open, η νεαρή μετέβη αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον άνδρα και μετά από έρευνα των αστυνομικών στην περιοχή, ο 43χρονος συνελήφθη και αποδέχθηκε την πράξη του.



Η περίπτωση της 29χρονης τουρίστριας δεν είναι η μοναδική

Μάλιστα, ο ίδιος είχε τραβήξει βίντεο και ένα ζευγάρι, λίγες μέρες νωρίτερα, σε προσωπικές του στιγμές, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Ο 43χρονος τραβούσε βίντεο αυτά που ήθελε και στη συνέχεια τα αποθήκευε σε έναν φορητό υπολογιστή.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο και άλλοι τουρίστες να έχουν πέσει θύματα του 43χρονου, γι’ αυτό δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News