Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Άλωρο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 34χρονης Μελίνας - Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της, Γιώργου Τσιμτσιρίδη


Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο "αντίο" στην Μελίνα Τσιμτσιρίδου, η οποία έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, αφήνοντας πίσω μία υπέροχη οικογένεια.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τη χαμογελαστή Μελίνα, μέσα σε ένα κλίμα θλίψης οδύνης, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Άλωρο.

Ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης, με ανάρτησή του, ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειάς του, για τον θάνατο της πολυαγαπημένης του κόρης.


"Ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία και στον ύστατο αποχαιρετισμό, την επικοινωνία με τα παρηγορητικά λόγια τους, τα συλλυπητήρια μηνύματά τους και τη σκέψη τους, συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος για την απώλεια της πολυαγαπημένης μας κόρης, αδερφής, συζύγου και μητέρας Τσιμτσιριδου Μελίνας, εκφράζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας".

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν λόγια καλό παράδεισο να έχεις άγγελε ο θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια σου να προστατεύει το παιδί σου,καλή ανάπαυση να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News