Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Αρναούτογλου: Υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου - Ο υδράργυρος θα δείξει 39άρια


Με ζέστη διαρκείας και υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανήρτησε έναν πίνακα όπου δείχνει τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες από σήμερα Παρασκευή, έως ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Στον πίνακα φαίνεται ότι η θερμοκρασία θα διατηρηθεί πάνω από τους 35-36 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κάποιες περιοχές θα υπάρχει και σχετικά αυξημένη υγρασία.

Χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι η μέση θερμοκρασία σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα θα είναι πάνω από 1-2 βαθμούς Κελσίου από όσους δείχνει το γράφημα, με την θερμοκρασία να «αγγίζει» σε κάποιες περιοχές ακόμη και τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο υδράργυρος στις ορεινές περιοχές (500-1000 μέτρα υψόμετρο) όπου η θερμοκρασία θα είναι 3-6 βαθμούς χαμηλότερη. Επίσης στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέση θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κατά 3-5 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News