Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης 6 Αυγούστου


Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 6 Αυγούστου 2024:

 

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες, απαιτώντας συγκέντρωση για την ολοκλήρωσή τους. Με τη Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο σου οίκο, θα εστιάσεις σε καθημερινά και πρακτικά θέματα, όπως λογαριασμούς και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις τον χώρο σου και να πετάξεις τα περιττά αντικείμενα που καταλαμβάνουν χώρο. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σου, καθώς και στον οργανισμό σου, προσθέτοντας στη διατροφή σου περισσότερα υγρά, φρούτα και βιταμίνες για να απαλλαγείς από τις τοξίνες. Η σύνοδος Σελήνης, Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σε έγγραφα και χαρτιά, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 3ο σου οίκο μπορεί να οδηγήσει σε έντονες διαμάχες με συγγενικό πρόσωπο, προκαλώντας εκνευρισμό και πιθανά προβλήματα στο στομάχι και τα έντερα.


 

Ταύρος

Η παιδιάστικη στάση και συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσει να περάσεις ανάλαφρες και δημιουργικές στιγμές, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο σου οίκο. Πιθανότατα βρίσκεσαι σε διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά ακόμα και αν δεν έχεις φύγει για κάποιον προορισμό, θα βρεις τρόπους να διασκεδάσεις και να ψυχαγωγηθείς. Η ανάγκη για φλερτ και σεξ θα είναι έντονη, ενώ θα είσαι ρομαντικός/η και ανοιχτός/ή σε νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, θα δώσεις προτεραιότητα στις επιθυμίες του συντρόφου και των παιδιών σου. Μια παλιά σχέση μπορεί να σε απασχολήσει λόγω της συνόδου Σελήνης, Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες που είχες παραβλέψει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 2ο σου οίκο μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες και απόλαυση.
 

Δίδυμος

Από σήμερα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο σου οίκο, ωθώντας σε να ασχοληθείς με προσωπικές υποθέσεις και θέματα του σπιτιού. Θα έχεις την τάση να αναμασάς το παρελθόν, ιδιαίτερα καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Θα εστιάσεις σε λεπτομέρειες και γεγονότα του παρελθόντος, αλλά μπορεί να δυσκολευτείς να βγάλεις αντικειμενικά συμπεράσματα. Προς το βράδυ, όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον 1ο σου οίκο, θα έχεις νεύρα και θα είσαι επιρρεπής σε εντάσεις, προσπαθώντας να εκτονώσεις τον θυμό σου. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα και να κατηγορήσεις την οικογένεια ή τον σύντροφό σου.
 

Καρκίνος

Θα είσαι πολυάσχολος/η προκειμένου να τακτοποιήσεις τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητάς σου, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο σου οίκο. Θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις και, με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή, μπορεί να χρειαστεί να φτιάξεις έγγραφα και χαρτιά που είχες ξαναφτιάξει και λείπουν σημαντικά στοιχεία. Γι’ αυτό, φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η στις λεπτομέρειες για να αποφύγεις επαναλαμβανόμενα προβλήματα. Είναι πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι, ωστόσο αν οδηγείς το βράδυ, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 12ο σου οίκο, υπάρχει κίνδυνος να κινηθείς παρορμητικά και απερίσκεπτα λόγω βιασύνης. Επίσης, εξαιτίας απωθημένων σου, μπορεί να έρθεις σε κόντρα με ένα συγγενικό πρόσωπο.
 

Λέων

Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο σου οίκο και σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, θα σου επιστραφούν χρήματα που είχες δανείσει. Ωστόσο, θα υπάρχει “ακαταστασία” και αστάθεια στη διαχείριση των οικονομικών σου. Μπορεί να σε πιάσουν φόβοι, ανασφάλειες και γκρίνιες για την ακρίβεια, αναγκάζοντάς σε να εξετάζεις προσεκτικά τις τιμές των προϊόντων που αγοράζεις. Το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 11ο σου οίκο, αν σκοπεύεις να βγεις, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς θα έχεις την τάση να σπαταλήσεις μέχρι και το τελευταίο σου ευρώ. Είναι πιθανό να έρθεις σε κόντρα με ένα φιλικό πρόσωπο για οικονομικούς λόγους, οπότε πριν βγείτε για διασκέδαση, φρόντισε να μάθεις τις τιμές του χώρου που θα πάτε.
 

Παρθένος

Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου στον 1ο σου οίκο, θα ασχοληθείς με την ακαταστασία του χώρου σου. Η ακαταστασία προκαλεί χάος μέσα σου και έντονο άγχος, με αποτέλεσμα να γίνεσαι νευρικός/η και λεπτολόγος/α. Θα νιώθεις ανικανοποίητος/η και, με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, θα έχεις νευρικότητα και τάση να επιστρέφεις στο παρελθόν, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις που ενδεχομένως σε ταλαιπώρησαν ή το αντίστροφο. Θα αναπολείς περασμένες καταστάσεις, θέλοντας να τις επαναξιολογήσεις και να βρεις τι σε ικανοποιεί. Κάποια σχέδια που σχετίζονται με τις ατομικές σου επιδιώξεις μπορεί να χρειαστεί να τα αναβάλεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 10ο σου οίκο, καλό θα ήταν να αποφύγεις συγκρούσεις με ανθρώπους που έχουν περισσότερη δύναμη και εξουσία από εσένα.
 

Ζυγός

Αρκετές οι ανησυχίες και οι φοβίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις, ειδικά με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο σου οίκο, που θα αυξήσει τις ανασφάλειές σου. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, θα προσπαθείς να κάνεις ευχάριστες σκέψεις, αλλά το μυαλό σου θα γυρίζει στα περασμένα, εντείνοντας τις έγνοιες και τις αγωνίες σου. Θα έχεις τάση απομόνωσης και εσωστρέφεια, αποφεύγοντας να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και τα σχέδιά σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 9ο σου οίκο, το άγχος για τους στόχους σου θα σε καταβάλλει, προκαλώντας εσωτερικές συγκρούσεις. Αν νιώσεις ότι απειλείσαι, μπορεί να ξεσπάσεις έντονα, στρέφοντας τον θυμό σου τόσο προς τον εαυτό σου όσο και προς οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά σου.
 

Σκορπιός

Θα έχεις αρκετά καλή και κοινωνική διάθεση με τη Σελήνη να περνά στον 11ο σου οίκο στο ζώδιο της Παρθένου. Θα είσαι δημοφιλής στα κοινωνικά και φιλικά περιβάλλοντα που θα βρεθείς, ενώ με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, θα έχεις συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται κάποιος/α παλιός/ά γνώριμος/η να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα, οδηγώντας σε συναρπαστικές στιγμές. Θα είσαι η ψυχή της παρέας και θα νιώθεις την ανάγκη να στηρίξεις και να βοηθήσεις έναν φίλο ή μία φίλη. Ωστόσο, αργότερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 8ο σου οίκο, ενδέχεται να μπλεχτείς σε καυγάδες εξαιτίας απωθημένων ή υπερβολικής ευαισθησίας. Προσπάθησε να μην μεγεθύνεις μικρά προβλήματα και η ημέρα θα κυλήσει όμορφα και ομαλά.
 

Τοξότης

Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα στρέψεις την προσοχή σου στην καριέρα, στις κοινωνικές εκδηλώσεις και στις δημόσιες σχέσεις. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να κυλήσουν όλα ομαλά. Ωστόσο, ενδέχεται να εμφανιστούν εκκρεμότητες από το παρελθόν και να χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές. Θα είσαι λεπτολόγος/α, με αναλυτική σκέψη και συνεργάσιμος/η. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 7ο σου οίκο, είναι πιθανό να βγεις με το ταίρι σου, να διαπληκτιστείτε έντονα μπροστά σε κόσμο και να εκτεθείτε δημόσια, κάτι που θα σε ενοχλήσει περισσότερο από τον ίδιο τον καυγά.
 

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για εσένα, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο σου οίκο. Ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό μέρος για διακοπές, θα έχεις έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου, προσπαθώντας να οργανώσεις κάτι για να το πετύχεις. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, θα έχεις καλή διάθεση, περιέργεια και ανάγκη για ευχάριστες στιγμές. Δεν αποκλείεται να φλερτάρεις μέχρι το ξημέρωμα με κάποιον/α από το διαδίκτυο. Ωστόσο, αργά το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 6ο σου οίκο, είναι πιθανό να χαλάσουν τα σχέδιά σου λόγω κάποιων υποχρεώσεων ή εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που μπορεί να νιώσεις, προκαλώντας εκνευρισμό.
 

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα φαίνεται αρκετά ερωτική, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο σου οίκο, επηρεάζοντας τον σεξουαλικό και οικονομικό τομέα. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί το πάθος σου για κάποιον/α από το παρελθόν και να αποφασίσετε να βρεθείτε. Θα εκπέμπεις μαγνητισμό και θα ασκείς επιρροή μόνο με ένα βλέμμα, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν ζήλειες και σκηνές τόσο από μέρους σου όσο και από του/ης συντρόφου σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 5ο σου οίκο, φρόντισε να εκτονώσεις τις εσωτερικές σου παρορμήσεις και συγκρούσεις μέσω του σεξ, προκειμένου να αποφύγεις καυγάδες. Στον οικονομικό τομέα, θα είσαι πολύ σπάταλος/η, και αν τυχόν ρίξεις χρήματα στον τζόγο, το πιθανότερο είναι να τα χάσεις.
 

Ιχθύς

Αυτή η περίοδος επικεντρώνεται στα αισθηματικά σου, και σήμερα, με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο σου οίκο, θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι σε μια σχέση. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να εντείνει τη νοσταλγία για μια παλιά σου σχέση, κάνοντάς σε να θελήσεις να επανασυνδεθείς με τον/την πρώην σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια κίνηση ή να δώσεις ένα κίνητρο για να ξαναβρεθείτε. Με το ταίρι σου, θα είσαι αρκετά υποχωρητικός/η, επηρεαζόμενος/η από τη στάση και τη συμπεριφορά του/της, και θα φέρεσαι αναλόγως. Ωστόσο, το βράδυ, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 4ο σου οίκο, είναι πιθανό να προκύψουν διαπληκτισμοί, κυρίως λόγω οικογενειακών ζητημάτων. Δεν αποκλείεται να έχεις καυγάδες με τους γονείς σου για τον/την σύντροφό σου.4o mini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News