Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Συνεδριάζει με 7 θέματα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Καλείστε να συμμετέχετε στην τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024 και ώρα 13:00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1 Προέλεγχος οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού- Αποτελέσματα χρήσης) έτους 2022. Κατάρτιση – Σύνταξη έκθεσης για τις οικονομικές καταστάσεις έτους 2022.

2 Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων Ο.Τ.Α. Α΄ & Β΄ βαθμού.

3 Εκχώρηση ή μη της οικονομικής απαίτησης των συμβάσεων 1614/26-1-2024, 1615/16-1-2024 και 1616/26-1-2024 προς Τράπεζα Πειραιώς.

4 Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ για το έργο «Επέκταση, βελτίωση δικτύου άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Νότιας και Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας».

5 Διαβίβαση Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας»

6 Χορήγηση έγκρισης ή μη εισόδου - εξόδου οχημάτων από την υφιστάμενη επιχείρηση εμπορίας δομικών υλικών – ειδών υγιεινής, με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία με την επωνυμία «Κ. ΚΑΡΑΣΑΪΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» (δ.τ. «ΚΑΡΑΪΣ Ο.Ε.»), που βρίσκεται στο με αριθ. 2200 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας, μέσω δημοτικής αγροτικής οδού, η οποία συμβάλλει στην επαρχιακή οδό 8: “Αριδαία - Τσάκοι - Πολυκάρπη”, στο ύψος του 2 ου  χιλιομέτρου (αριστερά).

7 Ωράριο λειτουργίας Παιδικών Σταθμών του πρώην ΚΕ.Κ.Π.-Α. του Δήμου Αλμωπίας για το σχολικό έτος 2024-2025.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News