Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ο Πρόεδρος των Λουτρών Π. Τζέκος μιλά στο AridaiaNews.gr: Κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να επισκεφτεί την περιοχή μας και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας


Κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να επισκεφτεί την περιοχή μας και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Πέτρος Τζέκος μιλώντας στο AridaiaNews.gr, με αφορμή την επαναλειτουργία της Επιχείρησης.

Όπως τονίζει, οι εργασίες για τη βελτίωση και αναβάθμιση των εξοπλισμών ολοκληρώθηκαν και η Λουτρόπολη είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά επισκέπτες και να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Τόνισε μάλιστα, πως η Διοίκηση θα μείνει πιστή στη δέσμευσή της να συνεχίσει τη διαρκή αυτοβελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη και τις παρατηρήσεις των επισκεπτών.

Αναφερόμενος στην απόφαση της Διοίκησης να επαναλαμβάνει ετησίως τις διαδικασίες καθολικής συντήρησης όπως συνέβη το διάστημα αυτό, ο κ. Τζέκος υπογράμμισε πως είναι δείγμα της υπευθυνότητας με την οποία αντιμετωπίζονται όσοι επισκέπτονται την περιοχή μας, διαβεβαιώνοντας πως όποτε κρίνεται απαραίτητο, θα τίθεται σε αναστολή λειτουργίας οποιαδήποτε εγκατάσταση χρήζει συντήρησης, πάντοτε υπό το πρίσμα της προσφοράς της καλύτερης δυνατής εμπειρίας προς τους επισκέπτες.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Λουτρόπολης ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του τουρισμού του Δήμου μας, για τη συνεχή υποστήριξη και το συντονισμό στις προσπάθειές της Διοίκησης για τη βελτίωση της συνολικής εικόνας της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα άλατα καθαριστικαν από τις εσωτερικές πυσινες ότι σκουριασμενο αντικατασταθηκε. Στην εξωτερική καινούργια πλακάκια. Και μπήκαν καινούργια φίλτρα ενεργού άνθρακα. Τι άλλο να κάνουμε. Το τελεφερίκ θα αργήσει ακόμη. Ο δρόμος το ίδιο. Όλα σε ένα χρόνο δεν γίνονται????

      Διαγραφή
  2. Τζέκο είσαι γίγαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News