Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Πεζόδρομος Αριδαίας: Αποφασίζει για το κλείσιμό του ο Δήμος Αλμωπίας


Στη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας μεταφέρεται η συζήτηση για το ενδεχόμενο κλείσιμο της οδού Κύπρου στην πόλη της Αριδαίας.

Πρόκειται για τον κεντρικό πεζόδρομο, ο οποίος ιδίως τα τελευταία μας έχει απασχολήσει πολύ και έχει διχάσει την τοπική κοινωνία για το αν πρέπει να δίνεται προς χρήση μόνο στους πεζούς ή αν θα πρέπει να συνεχίσει κανονικά η κυκλοφορία και των οχημάτων.

Το σχετικό θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει ως εξής: "Λήψη απόφασης για κλείσιμο της οδού Κύπρου στην πόλη της Αριδαίας κατά τους θερινούς μήνες", κάτι που προϊδεάζει ότι μάλλον είναι στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να τον παραδώσει προς χρήση στους πεζούς κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

Μένει να δούμε με ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό και ποιες μέρες και ώρες θα αφορά.

2 σχόλια:

  1. Νωρίς το θυμηθήκατε παιδιά! Ας περιμένατε κάνα μήνα ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κλείσει ο πεζοδρόμος μετά η ελληναραδες που θα κανου το κομμάτι τους ανοιχτό παράθυρο τέρμα μουσική λες και μόνο αυτοί έχουν αμάξια τα ψώνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News