Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Δήμος Πέλλας: Ενημέρωση για θέματα σχετικά με την ύδρευση


Ο Δήμος Πέλλας ενημερώνει τους πολίτες για τα ακόλουθα θέματα σχετικά με την ύδρευση:

1. Αποκατάσταση βλάβης στο Ελευθεροχώρι

Οι εργασίες για τη επιδιόρθωση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης του Ελευθεροχωρίου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους για την κατανόηση και την υπομονή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

2. Εργασίες ύδρευσης στον Πεντάπλατανο και γειτονικές περιοχές

Από το πρωί της Κυριακής, συνεργείο της ΔΕΥΑΠ εργάζεται προσδοκώντας στην οριστική επίλυση του προβλήματος ύδρευσης στον Πενταπλάτανο, σε γειτονικά  χωριά και σε άλλες γειτονικές περιοχές.

Οι εργασίες αναμένεται να διευθετηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Δημοτική Αρχή εργάζεται συνεχώς προσηλωμένη στον βασικό στόχο της που είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας και η εξασφάλιση αδιάλειπτης παροχής ποσιμου νερού.

Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν προσωρινές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News