Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Στο στόχαστρο οι παράνομες παροχές ύδρευσης και αποχέτευσης


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, εξαιτίας της έντονης λειψυδρίας αλλά και μετά από πολλές καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη παράνομων παροχών στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, θα προχωρήσει σε εξονυχιστικούς ελέγχους με σκοπό την επιβολή πρόστιμων για την τήρηση της προβλεπόμενης ποινικής διαδικασίας.

Προκειμένου να μην προβούμε στις παραπάνω ενέργειες, καλούμε τους καταναλωτές να προσέλθουν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας εντός 20 ημερών ώστε να δηλώσουν τις αδήλωτες παροχές τους είτε για συνέχιση της χρήσης αυτών είτε για την διακοπή τους.

Η ορθή διαχείριση και εξοικονόμηση του νερού είναι ευθύνη όλων μας. Αναμένουμε για τις ενέργειες σας.

1 σχόλιο:

  1. Κάνα έργο θα κάνετε να ομορφαίνει λίγο η τριτοκοσμική Αριδαία; 8 μήνες μας έχετε ξετινάξει, σε φόρους, πρόστιμα, στικάκια για πότισμα και απειλές για συμμόρφωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News