Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Φριχτή δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Τον παρέσυρε με αυτοκίνητο και τον χτύπησε σε τοίχο


Mε φριχτό τρόπο σκότωσε ένας 38χρονος, με καταγωγή από την Γεωργία, έναν 58χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη.

Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενημερώθηκε για παράσυρση άνδρα από οχήματα στην οδό Νικηφόρου Ουρανού, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Τα πρώτα στοιχεία ωστόσο, οδήγησαν στην κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε ωθώντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό.

Ο 58χρονος, μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την φριχτή δολοφονία, βρίσκονται οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News