Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

«Μπιφ» Παρούτογλου με Χατζηγιαννίδη: «Η διοίκηση αποφασίζει, δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως κάνατε κι εσείς» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα νέο "μπιφ" μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου και του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Χατζηγιαννίδη, έλαβε χώρα στην Αυγουστιάτικη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του κ. Χατζηγιαννίδη σχετικά με το ποιος αποφασίζει για τις παρεμβάσεις που γίνονται σε κάθε χωριό και αν λαμβάνεται υπόψη η άποψη όλων των τοπικών συμβούλων που είναι εκλεγμένοι σε κάθε κοινότητα και όχι μόνο του Προέδρου.

Ο Δήμαρχος απάντησε ως εξής: "Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι με την ερώτησή σας θέλατε να θίξετε τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία, απορώ γιατί διοικήσατε. Και επειδή τυγχάνει να έχουμε πολλούς Προέδρους εδώ, θα πω το εξής... Δεν είναι ωραίο όταν ένας άνθρωπος είναι άλλος όταν διοικεί και άλλος όταν είναι αντιπολίτευση. Να σας θυμίσω ότι ο κ. Κετικίδης που κάθεται δίπλα σας, είχε πει κάποτε από το βήμα τότε του Αντιδημάρχου, ότι κάποιους η μοίρα τους έχει στη διοίκηση και κάποιους στην αντιπολίτευση. Κακό είναι αυτό. Όμως επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω απ' το δάχτυλό μου, σας απαντώ το εξής... Δυστυχώς ή ευτυχώς, η διοίκηση αποφασίζει για το που θα γίνει το κάθε έργο, όπως κάνατε κι εσείς. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το βάζω τόσο ωμά για να μην επανέλθουμε ποτέ".

Δείτε το βίντεο:

 

10 σχόλια:

  1. Δηλαδή ακόμα ρε παιδιά προσπαθείτε να κάνετε αντιπολίτευση???? Ναι θεμιτή προς το καλό το τόπου μιας καινεδω ζείτε..... Αλλά ακόμα ψάχνω ρε παιδιά μια ερώτηση ή μια παρέμβαση σας που να μην πήρατε πληρωμένη απάντηση...... ακόμα περιμένω κάποιος να μπορεί να αντικρουσει τον νυν δήμαρχο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μπιφ μωρμαλακα!! Δημοσιογράφος είσαι δε μιλάς σε δεκαπενταχρονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς κύριε Χατζηγιαννιδη ούτε μια τρύπα δεν κλείσατε ...ξεχνάτε εύκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν είσαι πρόεδρος της αντιπολίτευσης, αυτό γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια δυνατόν να είπε τέτοιο πράγμα ο δήμαρχος;;;60 δηλαδή εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους από τους πολίτες τους αφαιρεί το δικαίωμα γνώμης για τα χωρια τους και κάνει κουμάντο μόνος του;;;Μπράβο σας κόσμε!Μια χαρά το έθεσε το ερώτημα ο Χατζηγιαννιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χατζηγιαννίδη κάνε παρεμβάσεις ουσιαστικές. αυτά ειναι κουταμάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόβλημα δεν είναι το ποιός απο-φασίζει, αυτό μας είναι αδιάφορο, το ζητούμενο είναι με τι κριτήρια αποφασίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγος ο Χατζηγιαννιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγος ο παρουτογλου…μόνο προβλήματα από τότε που διοικεί…να δούμε μέχρι που θα φτάσει!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News