Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της βλάβης στην ύδρευση της Αριδαίας


Αποκαθίσταται από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας η καμμένη υποβρύχια αντλία νερού και ο πίνακας της κεντρικής γεώτρησης που εξυπηρετεί την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας.

Παρόν στις εργασίες και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παύλος Χρυσίδης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά από σχετική ερώτησή μας, η αποκατάσταση αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη. Μέχρι τότε, η υδροδότηση καλύπτεται από την εφεδρική γεώτρηση.

Θυμίζουμε, ότι η βλάβη προέκυψε από φυσικά αίτια, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΔΕΥΑ, όταν έπεσε κεραυνός ο οποίος έκαψε τα καλώδια των πινάκων, ενώ ταυτόχρονα υπέστη σοβαρή βλάβη και η υποβρύχια αντλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News