Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Η Βούλτεψη βρήκε την λύση για την ακρίβεια: «Να πάνε διακοπές στα χωριά, όχι στα νησιά»


Αρκετοί είναι οι Έλληνες που φέτος αδυνατούν να κάνουν διακοπές στα νησιά λόγω της ακρίβειας. Αυτό μάλιστα σχολίασε και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο OPEN.

«Σίγουρα για όλο τον κόσμο οι διακοπές είναι προβληματικές για αυτό βλέπουμε και πάρα πολλά χρόνια τώρα οι συνταξιούχοι της Γερμανίας ας πούμε να έρχονται στην Ελλάδα που έχουν δύο συντάξεις, κάνουν οικονομία. (…)», είπε και τόνισε πως «δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό γιατί και οι διακοπές είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση. Μπορεί να πάνε στο χωριό, να πάνε στην ενδοχώρα. Στα νησιά σίγουρα υπάρχει ένα ζήτημα και πρέπει να βρεθούν περισσότερες λύσεις».

«Όλες οι χώρες έχουν φτωχούς, δεν υπάρχει ιδανική συνθήκη», συμπλήρωσε ακόμη η κυρία Βούλτεψη.

8 σχόλια:

  1. Ρε Βούλτεψη αν σου πω να κάνεις καμιά άλλη δουλειά μην μου πείς οτι σου κάνω μπούλινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο Πρωθυπουργός της βρήκε την ιδανική δουλειά που της ταιριάζει γάντι.
    Λες να μην ξέρει;🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αλήθεια είπε. Δεν είναι τα νησιά για όλους. Ποιός διαφωνεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο άλλος που λέει ορέ τι κατάντια είναι αυτή, την αλήθεια δε λέει, ραγιά μου;

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα δεν είναι για όλους, ειδικά για όσους δεν τα προτιμούν. Πήγα μια φορά στην Κρήτη, που είναι και μεγάλο νησί με κάποια βλάστηση, και δεν πρόκειται να ξαναπάω. Πόσο μάλλον σε μικρό ξερονήσι, εκεί όπου στριμώχνονται όλοι σαν τις σαρδέλες στο κονσερβοκούτι μέσα στο λιοπύρι. Να λείπει.

      Θα έπρεπε όμως τα νησιά να είναι προσιτά σε όλους από οικονομική άποψη, γιατί η κατάσταση έχει αφεθεί να ξεφύγει όπως ποτέ πριν. Αυτό λέει και η κυρία: «Στα νησιά σίγουρα υπάρχει ένα ζήτημα και πρέπει να βρεθούν περισσότερες λύσεις». Δεν αφήνεις κυρία μου το πρόβλημα να φτάσει σ' αυτό το σημείο. Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν, είπε κάποτε ο Ιπποκράτης. Εφαρμόζεται και εδώ, γιατί πρόκειται ακριβώς για νόσο μιας άλλης μορφής.

      Διαγραφή
  4. Να την χαιρονται οι ΝΔκρατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κατάντια είναι αυτή ορέ Ραγιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να σκεφτείς ότι ο πατέρας τής ίδρυσε τον ριζοσπάστη και αυτή ήταν στην νεολαία της ΚΝΕ,μεταγραφαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News