Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Έκλεισε ο πεζόδρομος της Αριδαίας - Απροσπέλαστος για τα οχήματα


Έκλεισε ο πεζόδρομος της Αριδαίας λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής για την διέλευση των οχημάτων, ενώ σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ θα μένει κλειστός Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και όλη μέρα την Κυριακή.

Όπως θα δείτε, έχει μπει και αλυσίδα για τον κλείσιμο του πεζόδρομου, ενώ τα οχήματα που είναι μέσα σε αυτόν σε λίγη ώρα αναμένεται να αποχωρήσουν, αφού οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πριν κλείσει η αγορά.

Οι ώρες κλεισίματος

Ο πεζόδρομος θα κλείνει από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου και από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, δηλαδή όλη την Κυριακή θα είναι κλειστός.

3 σχόλια:

  1. Όταν έκλεινε επί Μπάτση όλοι είχαν αντιδράσεις τώρα Μούγκα γιατί; Έπεσαν οι μάσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News