Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ν. Παρούτογλου: Επί τάπητος οι προτεραιότητες της Αλμωπίας στη σύσκεψη των Δημάρχων με τον Πρωθυπουργό


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, στη σύσκεψη των δημάρχων Κ.Μ. με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θετικό ήταν το κλίμα στην σύσκεψη δημάρχων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,στο Μέγαρο μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Το κύριο βάρος της εκπροσώπησης ,ανέλαβαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου(δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης),ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης(δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη) και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Ανέπτυξαν κυρίως τα θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, για την μεγαλύτερη αυτοτέλεια των δήμων.



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου στην συνέχεια της σύσκεψης, προεδρεύοντος του υπουργού εσωτερικών Θόδωρου Λιβάνιου, ανέπτυξε τις προτεραιότητες της Αλμωπίας, καταθέτοντας ταυτόχρονα υπόμνημα.

Κάποιες από αυτές περιελάμβαναν την χρηματοδότηση του πολεοδομικού σχεδιασμού του δήμου,τις νομιμοποιήσεις αδειοδοτήσεων δημοτικών κτηρίων και γεωτρήσεων (προϋποθέσεις για ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα)την γραφειοκρατικη απλούστευση για ουσιαστική λειτουργία της βιομηχανικής περιοχής και μια σειρά άλλων αναγκαίων έργων.

Σε κάθε περίπτωση δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις ανοιχτού διαλόγου επικοινωνίας με τον υπουργό εσωτερικών, για την προώθηση των προβλημάτων.



4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να αλλάξεις καμμία Βάνα στον κάμπο όχι μόνο στικάκια να βάζουμε δεν θα πληρώνουμε νερό για να στάζουν οι βάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρουτογλου δες τι θα κάνεις με τα σδεσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να καθαρίσει και κάνα δρομο μες στην Σωσανδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News